Kişiselleştirilmiş temada tablo yüksekliği sorunu

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
aurelius
Kayıtlı Kullanıcı

Kişiselleştirilmiş temada tablo yüksekliği sorunu

Mesaj gönderen aurelius »

Merhabalar,

Ben prosilver tabanlı bir temayı kendi web sitemin tasarımına uygun olacak şekilde değiştirmeye çalıştım. Sorun, ana sayfada forumlar listelenirken forum açıklamalarının yer aldığı tablo hücresinin yüksekliğinin sabit kalarak bu açıklama yazılarının taşmasına sebep olması. Yani, ul.topiclist dt'nin yüksekliği değişince ul.topiclist dl'nin yüksekliği sabit kalıyor. Denemelerimi lokal sunucuda forumda yeterince yazı yokken yaptığım için hangi aşamada bu sorunla karşılaştığımı yakalayamadım.

Bunu eklersem
ul.topiclist li.row dl {
height: 100px;
}

Sorun geçici olarak çözülüyor, ama bu sefer bütün hücreler aynı yükseklikte oluyor, bu da benim istediğim çözüm değil.
css bilgim çok iyi değil maalesef. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz?
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir