Cash Mod Kurdum acp den aktif ettim Bozuldu

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kofta
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Cash Mod Kurdum acp den aktif ettim Bozuldu

Mesaj gönderen kofta »

merhaba

ben cash mod kurdum yanlız ACP VE UCP Kapandı

resimleri bir indirin lütfen bana yardımcı olun

şimdiden tşk
Dosya ekleri
sorumn-3.JPG
sorun-2.jpeg
En son VSaBaH tarafından 07.08.2009, 23:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Büyük harf yasak! Bir dahaki sefere başlık kilitlenebilir.
Kullanıcı avatarı
kofta
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Cash Mod Kurdum ACP DEN AKTİF ETTİM Bozuldu

Mesaj gönderen kofta »

arkadaşlar Lütfen bilen varsa unutmayın önceden sizde bilmiyordunuz
Kullanıcı avatarı
kofta
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ACİLLL Cash Mod Kurdum ACP DEN AKTİF ETTİM Bozuldu

Mesaj gönderen kofta »

Hiç mi kimse bilmiyoo lütfennnnnnn acilll
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cagatayozata »

modu kurarken bazı hatalar yaptın galiba editlediğin dosyaların orjinallarini geri at düzelebilir.Sonra modu tekrar kurarsın.dosyaları atarsan daha önceki modlar gidebilir.YEDEK al bunları yapmadan önce.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

ya anlamiyorum acil yazinca yardimi ediliyor? gören olursa yardim edebilecek olursa zaten yardim eder ne bu ya flood yaparak yardim eden yokmu bilen yokmu biraz kurallara uyun!

MODülleri yalnis eklemis olmalisin bir kategori eksik olmasi lazim ayni forum acmis gibi olacak..
  • ACP_BANK
    • Kategori
      • MODüller
ama zaten bu modu install edince kendiliginden .MODs yeri kuruluyor kendim kullanmistim eskiden..
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir