merhaba
ben cash mod kurdum yanlız ACP VE UCP Kapandı
resimleri bir indirin lütfen bana yardımcı olun
şimdiden tşk
Cash Mod Kurdum acp den aktif ettim Bozuldu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Cash Mod Kurdum acp den aktif ettim Bozuldu
En son VSaBaH tarafından 07.08.2009, 23:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Büyük harf yasak! Bir dahaki sefere başlık kilitlenebilir.
Sebep: Büyük harf yasak! Bir dahaki sefere başlık kilitlenebilir.
Re: Cash Mod Kurdum ACP DEN AKTİF ETTİM Bozuldu
arkadaşlar Lütfen bilen varsa unutmayın önceden sizde bilmiyordunuz
ACİLLL Cash Mod Kurdum ACP DEN AKTİF ETTİM Bozuldu
Hiç mi kimse bilmiyoo lütfennnnnnn acilll
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
modu kurarken bazı hatalar yaptın galiba editlediğin dosyaların orjinallarini geri at düzelebilir.Sonra modu tekrar kurarsın.dosyaları atarsan daha önceki modlar gidebilir.YEDEK al bunları yapmadan önce.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya anlamiyorum acil yazinca yardimi ediliyor? gören olursa yardim edebilecek olursa zaten yardim eder ne bu ya flood yaparak yardim eden yokmu bilen yokmu biraz kurallara uyun!
MODülleri yalnis eklemis olmalisin bir kategori eksik olmasi lazim ayni forum acmis gibi olacak..
MODülleri yalnis eklemis olmalisin bir kategori eksik olmasi lazim ayni forum acmis gibi olacak..
- ACP_BANK
- Kategori
- MODüller
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir