Üye hangi konuyu okuyor anlamıyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
volkan191
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Üye hangi konuyu okuyor anlamıyorum

Mesaj gönderen volkan191 »

Eskiden SMF kullanıyordum son 2 aydır phpbb ye geçtim ancak bazı konularda sıkıntılarımız var..

Konular içerisinde bu forumu gezen kullanıcılar diye bir bölüm var aşağıd..

Bu forumu gezen kullanıcılar: ***** ve 0 misafir

Aynı forum içinde başka konuya giriyorum bu kişiler yine aşağıda gözüküyor..

SADECE KONULARI OKUYAN BİR SİSTEM OLAMAZMI
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Üye hangi konuyu okuyor anlamıyorum

Mesaj gönderen malt »

Onu sağlayan bir mod gördüm diye hatırlıyorum ama bulamadım şimdi.

Belki bu işine yarayabilir. Kimler çevrimiçinde hangi üyenin hangi konuyu okuduğunu gösteriyor. viewtopic.php?f=34&t=14818

Yeri gelmişken.. Kurallar gereği profiline Phpbb3 yazılımını kullandığın web sitesinin adresini yazmalısın.
volkan191
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen volkan191 »

www.vkforum.com/index.php

Yazalım bakalım..

Mod için teşekkürler..

İnceleyelim
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

:!: Lütfen önce profilinizdeki web siteniz kısmını phpBB forumunuzun yüklü olduğu site adresiniz olarak ayarlayınız...

Lütfen Forum Kurallarımız okuyunuz! [Kural 5]

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir