arkadaşlar phpbb de yeniyim oyüzden fazla bilgim yok affinity isimli bir tema yüklemeye çalışıyorum ama şu hata mesajını veriyor başka tema yükledim sorun yok
hata mesajı :
template->_tpl_load_file(): File ./styles/prosilver/template/../../../rokbb3.php does not exist or is empty
affinity tema yüklemede hata mesajı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: affinity tema yüklemede hata mesajı
bende pek bilmem ama buyuk ihtimalle o dosya yok onun için yuklenmiyor yuklemeye calıstın kılasörde oraya git ve bak o dosya varmı diye not gizli dosyaları kılasör özeliklerinde acmayı unutma eger yoksa tema bozuktur yardımım dokunduysa ne mutlu bana
valla arada boşluklar var tam olarak nereye bakmam gerek onuda anlamadım
/styles/prosilver/template/../../../rokbb3.php bu şekilde bir yol olamaz çünkü template klasörünün içinde klasör olmaz...system x3 yazdı:valla arada boşluklar var tam olarak nereye bakmam gerek onuda anlamadım
Dosyaları doğru yerlere atıp, doğru işlemler yaptığınıza emin misiniz?
yüklediğin bölüm hatalı ve ayreten rokbb3.php forumun kurulu olduğu dizine atacaksın.
forum/styles klasorune atacaksın
* menunav.php goes to → phpBB3 root directory
* rokbb3.php goes to → phpBB3 root directory
* adm/style/acp_joomla.html goes to → your_phpbb3_root/adm/style/
* includes/acp/acp_joomla.php goes to → your_phpbb3_root/includes/acp/
* includes/acp/info/acp_joomla.php goes to → your_phpbb3_root/includes/acp/info/
* language/en/mods/acp_joomla.php goes to → your_phpbb3_root/language/en/mods/
Log into the phpBB3 Administration Control Panel. Change the following settings:
* General → Server configuration → Load settings → Recompile stale style components to Yes
* General → Server configuration → Security Settings → Allow php in templates to Yes
sen önce kendi sitesine bak orada tam olarak anlatmış zaten.
sağ tarafta Affinity Menu bölümünden temanın ve modüllerin nasıl yüklemen gerektiğini anlatmış.
http://www.rockettheme.com/phpbb3-styles/affinity
ben ücretsiz sitede kurdum .
örnek site
http://wpdesing.co.cc/forum/index.php
forum/styles klasorune atacaksın
* menunav.php goes to → phpBB3 root directory
* rokbb3.php goes to → phpBB3 root directory
* adm/style/acp_joomla.html goes to → your_phpbb3_root/adm/style/
* includes/acp/acp_joomla.php goes to → your_phpbb3_root/includes/acp/
* includes/acp/info/acp_joomla.php goes to → your_phpbb3_root/includes/acp/info/
* language/en/mods/acp_joomla.php goes to → your_phpbb3_root/language/en/mods/
Log into the phpBB3 Administration Control Panel. Change the following settings:
* General → Server configuration → Load settings → Recompile stale style components to Yes
* General → Server configuration → Security Settings → Allow php in templates to Yes
sen önce kendi sitesine bak orada tam olarak anlatmış zaten.
sağ tarafta Affinity Menu bölümünden temanın ve modüllerin nasıl yüklemen gerektiğini anlatmış.
http://www.rockettheme.com/phpbb3-styles/affinity
ben ücretsiz sitede kurdum .
örnek site
http://wpdesing.co.cc/forum/index.php
AtA-GRuP
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir