formuma nasıl başlık konu veya yazı ekleyebilirimmmm
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.

- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: formuma nasıl başlık konu veya yazı ekleyebilirimmmm
sorun nerde anlat ben yardım edeyim?
butonların mı gözükmüyor?
yada izinlerlerin ayarlarını değiştrmiş olabilrmisin?
butonların mı gözükmüyor?
yada izinlerlerin ayarlarını değiştrmiş olabilrmisin?
phpbb forumuna YKP den kategori, forum veya alt bölümler açabiliyorum. Fakat siteme başlık,mesaj nasıl açacağımı bilemiyorum . Makale, resim ve diğer şeyleri nasıl gönderceğimi; nasıl yayınlacağımı bilemiyorum.
Sabrınız ve yardımlarınız için teşekkürler...
Sabrınız ve yardımlarınız için teşekkürler...

- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
anlamadımki asıl sorunu buraya nasıl açtın?
anlamadımki derken ?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
buraya bu konuyu nasıl açtınsa aynı şekilde açacaksın
sen açamadım diyosun açamadım derken neyi kastediyorsun?
sen açamadım diyosun açamadım derken neyi kastediyorsun?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu forumda başlık veya mesaj yok
forumuna üye oldum sanırım izinlerin ayarlarını bozmuşsun forumunda başlık yada mesaj yok yazısı cıkıyor üyelerin ve tüm yetkililerin mesaj yazabilme izinlerini kontrol et.
Yönetim kontrol panelinden İzinlere gel
İzinlerdeki Forum Rollerinden Standart Erişimi ve Tam Erişimi düzenle.
Genelde Kullanıcılar Standart erişimdedir.
Kurucular Tam Erişimdir.
Birde Kullanıcı Rollerinden Standart Özellikleri düzenle.
ayrıyetten extra bir bilgi vereyim bir bölümde asla işaretlise diğer bölümlerin hepsinde Eveti işaretlesen bile Asla olarak işaretlediğin gruplar yada kişiler o işlemi yapamazlar.
forumuna üye oldum sanırım izinlerin ayarlarını bozmuşsun forumunda başlık yada mesaj yok yazısı cıkıyor üyelerin ve tüm yetkililerin mesaj yazabilme izinlerini kontrol et.
Yönetim kontrol panelinden İzinlere gel
İzinlerdeki Forum Rollerinden Standart Erişimi ve Tam Erişimi düzenle.
Genelde Kullanıcılar Standart erişimdedir.
Kurucular Tam Erişimdir.
Birde Kullanıcı Rollerinden Standart Özellikleri düzenle.
ayrıyetten extra bir bilgi vereyim bir bölümde asla işaretlise diğer bölümlerin hepsinde Eveti işaretlesen bile Asla olarak işaretlediğin gruplar yada kişiler o işlemi yapamazlar.
ben dedikleri yaptım sonra ne yapmam gerekir hale foruma nasıl makele göndermem gerektiğini anlayamadım SABRIN İÇİN TEŞEKKÜRLER 

- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
makaleden kastın nedir anlamadım konu açmak mı?
bu arada o yaptıgın izinlerin aynısını Kayıtlı kullanıcılar içinde yapmalısın henüz ben konu acamıyorum.
forumunda üyelerde konu acabilecekler tabi dimi?
yoksa sadece kendin mi açmak istiyorsun?
eğer sadece kendin konu açabilmek bilgilendirme sitesi yapmak istiyorsan yukarda söylediğimi yapmana gerek yok.
bu arada o yaptıgın izinlerin aynısını Kayıtlı kullanıcılar içinde yapmalısın henüz ben konu acamıyorum.
forumunda üyelerde konu acabilecekler tabi dimi?
yoksa sadece kendin mi açmak istiyorsun?
eğer sadece kendin konu açabilmek bilgilendirme sitesi yapmak istiyorsan yukarda söylediğimi yapmana gerek yok.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir