Tema Adı: Yesilsiyah
Yazar: AcHaRTavE (Evrek4)
Versiyon: 1.0.0
Uyumlu phpBB Sürümü: 3.0.6
Geliştirilen tema: prosilver
Boyut: 308 kb
Demo: http://phpbb.esantiye.net/yesilsiyah
Download:
Alternatif
[*]Css menüdeki linkleri template/pro_two.html dosyasından değiştirebilirsiniz.
[*]Temada bulunan hataları başlık altında belirtebilirsiniz.
[*]Tema için birden fazla arkaplan resmi ekledim, kullanmak istediğinizin adını backg.gif olarak değiştirirsiniz veya kendi arkaplanınızı ekleyebilirsiniz.
Ön izleme:
[3.0.6] YesilSiyah
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[3.0.6] YesilSiyah
En son Evrek4 tarafından 21.02.2010, 17:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 8 kere düzenlendi.
Re: [3.0.6] Yeşil Siyah
İlk bakışta tam 'istediğim gibi' dedirtecek cinsten. İşyerindeyim şuan FTP ile yükleyemiyorum temayı ve dolayısı ile izleme yapma şansım henüz olmadı. Kahrolsun FORTI GUARD. Önizleme resminde güzel görünüyor. Teşekkür ederim.
Başka sevdalara [kapaLı]yız - Başka Denizlispor yok!
Re: [3.0.6] Yeşil Siyah
Demo eklendi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir