Facebook tarzı yönetim çubuğu (Facebook style footer admin bar)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Jquery ve CSS ile hazırlanmış Facebook tarzı bir yönetim çubuğu uygulaması. Aslında “tarzı†tabirinden çok “aynısı†demek daha doğru olur çünkü gerçekten başarıyla taklit edilmiş.
Scriptin çalışan örneğine Şu adresten göz atabilir, hazırlanış aşamalarını Şu ve Şu adreslerden oldukça detaylı bir anlatımla inceleyebilirsiniz. Bunu bizim footere uyarlamak zor olmasa gerek eğer bunu içimizden biri becerebilirse çok süper olacak.
Facebook tarzı yönetim çubuğu (FB style footer admin bar)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Facebook tarzı yönetim çubuğu (FB style footer admin bar)
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
Re: Facebook tarzı yönetim çubuğu (FB style footer admin bar
ben biraz denedim ama tam aynısı olmadı geliştirip online arkadaşları aşağıya almaya açlışacağım. Yaptıktan sonra burada yayınlarım.
www.gezginmotorcu.net adresinden şimdiki halini görebilirsiniz.
www.gezginmotorcu.net adresinden şimdiki halini görebilirsiniz.
Re: Facebook tarzı yönetim çubuğu (FB style footer admin bar
Bu Cubuk bizim kurabilceğimiz şekilde phpbb3 için bir mod oluşturup bizlere sunulamazmı_?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir