konu başlarına boşluk yerine icon koymak
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- PC TUTKUNU
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
konu başlarına boşluk yerine icon koymak
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
yeni bir konu açıldığında direk boşluk yerine simge nasıl eklenir
noramlde phpbbde konu başlarına icon koyma özelliği olsada istediğim şekilde değil
başlık iconlarını açtığımda üyeler icon seçmesede boşluk yerine icon koymak istiyorum nasıl yapabilirim
arattım bulamadım
yeni bir konu açıldığında direk boşluk yerine simge nasıl eklenir
noramlde phpbbde konu başlarına icon koyma özelliği olsada istediğim şekilde değil
başlık iconlarını açtığımda üyeler icon seçmesede boşluk yerine icon koymak istiyorum nasıl yapabilirim
arattım bulamadım
Re: konu başlarına boşluk yerine icon koymak
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
resimdeki yoku neren kaldırıp simge koya biliriz
birkaç deneme yaptın ama başarılı olmadı
resimdeki yoku neren kaldırıp simge koya biliriz
birkaç deneme yaptın ama başarılı olmadı
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bunun için bir mod vardı ama şuan ismini hatrlayamıyorum :S
aradım bulamadım lazım olunca çıkmıyordifficulty yazdı:bunun için bir mod vardı ama şuan ismini hatrlayamıyorum :S
bu linkte başlık ikonlarını anasayfada gösterme anlatılıyorsatcell yazdı:viewtopic.php?f=20&t=16912&start=45
ayrıca bu modun türkçe dilpaketine eriişilemiyor (link ölü)
benim istediğim başlık iconlarını aktif hale getirildiğinde yok yerine başka icon veya yok yazısını tamamen
kaldırmak
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
denedim ve oluyor süper oldu sağoldifficulty yazdı:sonunda buldum.
Default Topic Icon
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1369525
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir