Başvuru Formu

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ellerimkirli
Kayıtlı Kullanıcı

Başvuru Formu

Mesaj gönderen ellerimkirli »

Merhaba arkadaşlar. Şöyle birşey arıyorum
www.alanadı.com gibi bir websitemin anasayfasında bir link koymak istiyorum "başvuru yap" gibisinden.
Bu linke tıklanıldığında açılacak sayfada sorularını kendimin yada ilgili kişilerin hazırlayacağı bir başvuru formu olsun ve form doldurulduğunda misal en altta olan "gönder" butonuna basıldığında, forumda bulunan ve belli kişilerce görünen bir bölüme/yere yeni konu olarak formun postalanmasını sağlayacak bir araç/eklenti arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
air

Re: Başvuru Formu

Mesaj gönderen air »

merhaba,
phpbb mod veritabanında istediğiniz mod var: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/application_form
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Bu tür bir eklentiyi hatırlamıyorum fakat "Contact Board Administration" eklentisini ufak bir dil değişikliği ve düzenleme ile bu şekilde kullanabilirsiniz.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ellerimkirli
Kayıtlı Kullanıcı

Application form modunun güzel düzenlenmiş bir halini buldum fakat dil ingilizce. ve kodlardan anlamayınca iş oldukça zor oluyor. özellikle sayfa düzeni ile ilgili olanlar biraz can sıkıyor. Neyse aramaya devam. Biraz kurcaladım ama sanırım kendim yapabileceğim birşey değil :)
ellerimkirli
Kayıtlı Kullanıcı

aslında istediğim tam olarak şunun türkçe hali:
http://www.clarity-guild.org/submit_application.php
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir