1thank temasiyla ilgili
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
1thank temasiyla ilgili
merhaba arkadaslar 1thank temasi hosuma gidiyor onu kuracagim fakat temanin cozunurluge gore tam ekran olmasini istiyorum bu temanin hangi tabanda oldugunu bile bilmiyorum. subsilvermi prosilvermi. bikac arkadas temayi tam ekran yapmak icin bicok sey yazmis stylesheet icinde wrapcentre da biyeri %100 yaparsan tam ekran olur demis fakat benim styleshhet.css mde oyle bisey yok. overal headerde biyeri degistirince olur demisler ordada oyle biyer yok. ben nerde ne degistirecegim cozunurluge gore %90 olmasini istiyorum. kenarlarda fazla bosluk olmasin yani bi yardim edecek varmi. temanin aslini burdan forumdan indirdim. 1thank temasi diye
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: 1thank temasiyla ilgili
Aç
Bul
Bu iki satırı dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Kod: Tümünü seç
styles/1thank/theme/common.css
#wrap {
padding: 0 10px;
min-width: 650px;
width: 965px;
margin: 0 auto;
}
min-width: 650px;
width: 965px;

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
hic bi degisiklik olmadi malesef baska bi cozum varmi varsa cok sevinirim dediginiz gibi degistirdim ufak bi kipirti bile olmadi aynisi gibi duruyo halen
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Önbelleği temizlediniz mi?

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
evet tabikide hatta temalardan stilleri felan bile yeniledim ama sonuc yok
temayi ta ekran yaparak editlenmis calisir bi duzende verebilirmisiniz? cok seviinirim.
tema linki
http://demo.phpbb3styles.net/1thank
cozunurluge gore %90 genisliginde istiyorum. eger editlerken son eklenen konular guncel konular felan oluyoya formun sag tarafinda o temayla ilgiliyse onuda istiyorum forumla ilgiliyse onu nasil yapacagimin bi linkini verebilirmisiniz sevinirim.
tema linki
http://demo.phpbb3styles.net/1thank
cozunurluge gore %90 genisliginde istiyorum. eger editlerken son eklenen konular guncel konular felan oluyoya formun sag tarafinda o temayla ilgiliyse onuda istiyorum forumla ilgiliyse onu nasil yapacagimin bi linkini verebilirmisiniz sevinirim.
tesekkur ederim problemi halletim stylesheet in icinde dediginiz yeri winth %90 yaptim stiilleri goruntuyu felan yenile deyince oldu. simdi bi soru da sag tarafa son eklenen konulari istatistikleri anket bolumunu nasil eklerim?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir