PhpBB Site Yaşı Ve Aktif Geçirilen Zaman

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
gslikahraman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PhpBB Site Yaşı Ve Aktif Geçirilen Zaman

Mesaj gönderen gslikahraman »

Arkadaşlar selam forumda o kadar aramama rağmen bulamadım.
PhpBB 3.0.8 kullandığımız forumumuzda mesaj panosunun açılış tarihinden saatinden başlayan ve ileriye doğru sayan bir sayaç arıyoruz..(Örn:Site Yayına Başlayalı 54 gün 21 saat 13 dakika 21 saniye oldu gibi)

SMF için bu tür eklentiler mevcut ama phpbb için olanını bulamadım.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

---------------------------------------------------------------------------------

İkinci bir isteğim olarak aktif geçirilen zaman sayacı , bunuda o kadar aramama rağmen bulamadım :(

Bazı sitelerde forumlarda görüyorum mesela sitemizde 3 saat 4 dakika zaman gerirdiniz diye yazıyor.
Her üyenin ayrı olacak sayacı.
O girişi değilde üyenin sitede üye olduğundan beri toplam geçirdiği zamanı sayacak bir sayaç arıyorum..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Şimdiden Teşekkürler...
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Re: PhpBB Site Yaşı Ve Aktif Geçirilen Zaman

Mesaj gönderen satcell »

gslikahraman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

2. isteğim hakkında bilgisi olan var mı?
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Merhabalar bu sitede sanırım yukarıda verilen linkten ben o dediğini yapmıştım baya bir zaman geçtiği için tümü aklımda değil yine de takılırsan ilgileniriz.. o sayacın ismi HSB BBCODEU diye de geçiyor. Aratırsan bulabilirsin.. Ben de bu bbcodeu kendi sitemde yayınlayıp uygulamıştım yapılışını görmek için tıklayın.. Eğer istediğiniz buysa yardım etmek bizim için zevktir..

Bizim sitedeki yapılmış hali için buraya tıklayın..

--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 299
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

gslikahraman yazdı:2. isteğim hakkında bilgisi olan var mı?
User Online Time
gslikahraman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

@satcell
uygulanmış haline dair ss veya demo varmı acaba?
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

yok galiba
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir