[MOD][3.0.10] Forumu (X Kişi Görüntülüyor)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
[MOD][3.0.10] Forumu (X Kişi Görüntülüyor)
MOD adı: Visit Counter by Forum [Forumu (X Kişi Görüntülüyor)]
Yapımcı: ErnadoO
MOD açıklaması: Ana sayfada, forumu ziyaret eden kullanıcı sayısını gösterir.
MOD sürümü: 1.0.0
PhpBB Sürümü: 3.0.8
Test Edilen PhpBB Sürümü: 3.0.10
phpBB.com Tanıtımı: Visit Counter by Forum [Forumu (X Kişi Görüntülüyor)]
Önizleme: İndir:
Yapımcı: ErnadoO
MOD açıklaması: Ana sayfada, forumu ziyaret eden kullanıcı sayısını gösterir.
MOD sürümü: 1.0.0
PhpBB Sürümü: 3.0.8
Test Edilen PhpBB Sürümü: 3.0.10
phpBB.com Tanıtımı: Visit Counter by Forum [Forumu (X Kişi Görüntülüyor)]
Önizleme: İndir:
En son ZeNaNLi tarafından 03.01.2012, 17:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: [MOD][3.0.8] Forumu (X Kişi Görüntülüyor)
(FORUM_VISIT) yazısı çıkıyor her forumun başında.acaba kimse olmadığı içinmi bu yazı çıkıyor ?
Aç
language/tr/common.php
bul
oncesine ekle
language/tr/common.php
bul
Kod: Tümünü seç
'datetime' => array(
'FORUM_VISIT' => '%s kisi',
'FORUM_VISITS' => '%s kisi',
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
türkçe dil dosyasını bozmadan, en alt kısma ekleyerek halletmek daha mantıklı bence bu tür değişimleri..
Ayrıca tüm forumlarda 0 şeklinde görünmesini istemiyorsanız http://www.phpbb.com/customise/db/mod/v ... /faq/f_552 bunu uygulayın kurulumdan sonra
Ayrıca tüm forumlarda 0 şeklinde görünmesini istemiyorsanız http://www.phpbb.com/customise/db/mod/v ... /faq/f_552 bunu uygulayın kurulumdan sonra
Subsilver Versiyonu Yok mu ?
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
defiser yazdı:Subsilver Versiyonu Yok mu ?
Az bir şey uğraşsanız kendiniz uyarlarsınız ! Ayrıca lütfen yazınızda dikkatli olun büyük fontla yazmak genelde yüksek sesle konuşmayı temsil eder...
@Konu
Gayet güzel bir mod yine bomba gibisin kardeşim

- ZeNaNLi
- İletişim:
Aç:
Bul:
Satır içinde bul:
Satır içi sonrasına ekle:
styles/subsilver2/template/forumlist_body.html
<a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
<p class="forumdesc">{forumrow.FORUM_DESC}</p>
<!-- IF forumrow.MODERATORS -->
<a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
<!-- IF not forumrow.S_IS_LINK --> ({forumrow.L_FORUM_VISIT})<!-- ENDIF -->

Mod çok fazla sql sorgusu yapıyor. Özellikle anlık ziyaretçisi 150-200 üzerinde olan sitede ana sayfada aşırı derecede sorguya neden oluyor. Kuracak olanlar bunu göz önünde bulundursunlar.
Yeni bir güne gülümse !
- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.9] Forumu (X Kişi Görüntülüyor)
PhpBB 3.0.9 sürümünde test edilmiştir.

Aynen haklısın ki seo'lu sistemlerde pek işe yaramıyor sanırım.basoglanh yazdı:Mod çok fazla sql sorgusu yapıyor. Özellikle anlık ziyaretçisi 150-200 üzerinde olan sitede ana sayfada aşırı derecede sorguya neden oluyor. Kuracak olanlar bunu göz önünde bulundursunlar.
tekrar tekrar kurmama rağmen bi yerde yanlış yapmışımdır diye bi türlü olmadı sürekli şöyle bir hata ile karşılaşıyorum sebebi nedir acaba...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Merhaba,
Sanırım dil dosyasında bir hata yapıyorsunuz...
nasıl bi hata oradaki anlatımın aynısını uyguluyorum tek fark orada en dosyasının içinden common.php diyo ben türkçe kullandığım için tr dosyasından common.php seçiyorumVSaBaH yazdı:Merhaba,
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
tr/common.php dosyanızı inceleyebilir miyim?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir