arkadaşlar top five modunu editliyorum fakat biyerde kafam durdu.
Tema klasorundeki dosyaların hangisinde sadece ana sayfada goruntulunen katagorilerde goruntulenmeyen bolum var?
modu ana sayfada forum list body'nin basina entegre ettim tablonun içinde su şekilde
boyle olacak zaten fakat forum list body e entegre ettigim için katagorilerdede çıkıyor. sadece ana sayfanin başında goruntulenmesi gerekiyor fakat tablonunda içinde. overal headere koydugum zaman tablonun dışında oluyor.boşlukta yani.ayrica overal header e koyarsamda tüm forumda heryerde görünecek
normalde modun kendisinde index body e koymuş fakat en altta çıkıyor. forumun ustunde çıkmıyor
Modun orjinali budur. hiç bi çekiciliği yoktu gerçekten
Anasayfa ve kategoriler
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Anasayfa ve kategoriler
En son zafer715 tarafından 16.04.2011, 18:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Re: Anasayfa ve katagoriler
modu tamamen stabilize bi hale getirdiğim zaman paylaşacağim sizlerle
Öyle biyer yoksa sanirim katagorilere tanımlama yapmam gerekecek. çünkü modun çalışma komutunu index.php ye entegre etmişler. katagorilerde çalışmıyor oyüzden. viewforumda eklemem gerek sanirim.
Tamam arkadaşlar hallettim index body de
yukarıda gorüldüğü gibi index bodyde forum list body tanımlaması yapılmış. bu nedemek. modda bize
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
bunun uzerine tanımla yapın demiş biz oyle tanımlama yaparsak forum list body nin yani forum listesinin altina düşüyor son konular. fakat yukarıda benim yaptığım gibi forum list body nin üzerine tanımlama yaparsak listenin başına eklemiş oluyoruz.
Kod: Tümünü seç
<!-- INCLUDE overall_header.html -->
<br clear="all" />
<!-- INCLUDE top_five_body.html -->
<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
<!-- IF not S_IS_BOT or U_TEAM -->
<span class="gensmall"><!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a><!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT and U_TEAM --> | <!-- ENDIF --><!-- IF U_TEAM --><a href="{U_TEAM}">{L_THE_TEAM}</a><!-- ENDIF --></span><br />
<!-- ENDIF -->
yukarıda gorüldüğü gibi index bodyde forum list body tanımlaması yapılmış. bu nedemek. modda bize
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
bunun uzerine tanımla yapın demiş biz oyle tanımlama yaparsak forum list body nin yani forum listesinin altina düşüyor son konular. fakat yukarıda benim yaptığım gibi forum list body nin üzerine tanımlama yaparsak listenin başına eklemiş oluyoruz.
şimdi tek bir sroun kaldi oda modun içindeki konu baslıklarından sonra yazan kişinin isminin sola dayalı gelmesi. class tanımlaması yapıldığı için modun içinden değiştirmemiz gerekiyor. modun son hali konular sola dayalı ve en fazla 20 karakter. yazan kişinin ismi sağa dayali ve başındaki by eki kaldirilmiş biçimde olacaktir. üzerine yogunlaşıp bugun bitirirsem yarin yayınlarım. kullanışlı ve gorsel birşey olacaktir.
Flood yapmadan yazmanızı öneriyorum acele etmeden. Tüm sorunlarınızı biriktirip tek mesajda yazın. Ardarda yazmanız hem kullanıcılar açısından hem de sistem açısından sorun teşkil etmektedir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: Anasayfa ve kategoriler
Sorunun çözümünü hemen buluyorum aslinda bunun faydali oldugunu dusunuyorum. çunku boyle bir sorunla biri karşılaşır ve googleye yazarsa hem sorunu hemde çözüm yolunu gorecektir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir