Fazlalıklar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Fazlalıklar
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkadaşlar resimdeki fazlalıkları nasıl kaldırabilirim. Vede 'Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group ' editleye bilirmiyim?
ps : - Okunmamış mesajları görüntüle
- SS
- Üyeler
- Vede en altaki butonlar
bu 4 işlemi yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar resimdeki fazlalıkları nasıl kaldırabilirim. Vede 'Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group ' editleye bilirmiyim?
ps : - Okunmamış mesajları görüntüle
- SS
- Üyeler
- Vede en altaki butonlar
bu 4 işlemi yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
Re: Fazlalıklar
kullandığın temada template dizinindeki overall_footer ve overall_header dosyalarını editlemen gerekir.
ama yapımcının "Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group" yazısını kaldırmanı yada değiştirmeni tavsiye etmiyorum..
ama yapımcının "Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group" yazısını kaldırmanı yada değiştirmeni tavsiye etmiyorum..
editleyemedim hacım 

sitendeki phpbb linkini silmen doğru değil. ve sen silmişsin ne yazıkki.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
"Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group" yazısının kaldırılması demek, hiç bir yerden destek alamayacağınız anlamına geliyor, bu nedenle yardımcı olamıyoruz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
düzeltim eski haline getirdim. ama yazı değişmedi neden. overall_footer ve overall_header dosyalarının orjinali tekrar attım ftpye.
Yardım edin yahu şunları nasıl kaldırabilirim..
{ UNREAD_POSTS } NO_UNREAD_POSTS { NO_UNREAD_POSTS } Okunmamış ileti yok [ Kilitli ] Forum kilitlendi
{ UNREAD_POSTS } NO_UNREAD_POSTS { NO_UNREAD_POSTS } Okunmamış ileti yok [ Kilitli ] Forum kilitlendi
nobfb yazdı:düzeltim eski haline getirdim. ama yazı değişmedi neden. overall_footer ve overall_header dosyalarının orjinali tekrar attım ftpye.
index_body.html dosyasını açın ve aşağıdaki kısmı silin o kısım resimler yazılar kalkar o kısmı komple..
Kod: Tümünü seç
<table class="legend">
<tr>
<td width="20" align="center">{FORUM_UNREAD_IMG}</td>
<td><span class="gensmall">{L_UNREAD_POSTS}</span></td>
<td> </td>
<td width="20" align="center">{FORUM_IMG}</td>
<td><span class="gensmall">{L_NO_UNREAD_POSTS}</span></td>
<td> </td>
<td width="20" align="center">{FORUM_LOCKED_IMG}</td>
<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
</tr>