İş takip sistemi - Forumdaki tum konular listesi takvim vs.

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
screwshell
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

İş takip sistemi - Forumdaki tum konular listesi takvim vs.

Mesaj gönderen screwshell »

Ben size öncelikle kendi yaptıgım sistemi anlatıyım.

Phpbb3 sistemini ben is takip sistemi gbi kullanyorum. Bu sistemi elemanlara anlatıp is yerindeki işlerin yapım sıralamasına gore olusturdugum istasyonlarda son durumlarının yazıldıgı bir sistem haline getirdik. İş bir snraki aşamaya gececeği zaman konuyu diğer bir foruma yani istasyona taşıyoruz. Bu iş üzerinde kimler işlem yaptıysa o işlemleri yazıp bir snraki aşamaya taşıyor. İş bittiğinde tamamlanan işler forumunda arşivlemiş oluyoruz.

Şimdi benim isteğim şu;

1- buradaki konulara topic acıldığından beri kimler ziyaret etmiş
2- forum ismi > konu ismi gözukecek bir şekilde düzgnce tablo oluşturup bu işleri tek seferde liste şeklinde görmek.
3- üyeye o konuyu görevlendirmek ve her üyenin görevlendirilmiş konularını görmek.
4- haftalık iş takvimi oluşturmak. Hafta görünümlü ve konuyu ilişkilendirdiğim tarihin altında konu baslıklarnın gözükeceği bir tablo. Yani pazartesi 12.12.2012 tarihi altında işlerin gözükmesini istiyorum. Bunu montaj - teslimat tarihi olarak düşünebilirsiniz.

Bunlar olabilirmi? Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa yardımlarını beklerim. Eger bunlarıda yapabilirsek phpbb çok güzel bir iş takip sistemi olmuş olur.

Konu hakkındaki bilgi ve görüşlerinizi beklerim.
screwshell
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: İş takip sistemi - Forumdaki tum konular listesi takvim

Mesaj gönderen screwshell »

fikri veya yardımı dokunabilecek kimse yokmu ?
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir