phpbb etiket modülü
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
phpbb etiket modülü
aşağıdaki linkteki etiket modülünü kurdum gayet güzel çalışıyor ancak türkçe karakterleri desteklemiyor mysql den utf8_turkish_ci olarak ayarladım ancak sonuç alamadım çok güzel bir etiketleme modülü bununla ilgili bir çalışma yapan yada çözümünü bilen bi arkadaşımız varmı
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2140128
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2140128
Re: phpbb etiket modülü
Merhaba,
phpmyadmin > phpbb_tags tablosunda karakter formatını UTF8-bin olarak ayarlamayı dener misiniz?
phpmyadmin > phpbb_tags tablosunda karakter formatını UTF8-bin olarak ayarlamayı dener misiniz?
evet şuan utv8_bin olarak denedim ancak malesef gene sorun devam ediyor 

Eski etiketlemelerde sorun olabilir ancak yeni etiketlemelerde olmaması gerekir. Yeni bi etiketleme denediniz mi?wmprla yazdı:evet şuan utv8_bin olarak denedim ancak malesef gene sorun devam ediyor
evt hocam yeni etikette açtım ancak karakterler yerine ? işareti bulunuyor
mysql satırlarını aşağıdaki gibi düzenliyorum ancak sorun aynı 
utf8_bin yerine utf8_turkish_ci ve utf8_unicode şeklindede denedim ama sonuç aynı acaba biyerde eksik birşeymi yapıyorum 

Kod: Tümünü seç
CREATE TABLE `phpbb_colauth_terms` (
`term_id` BIGINT(20) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`name` VARCHAR(55) NOT NULL DEFAULT '',
`slug` VARCHAR(200) NOT NULL DEFAULT '',
`term_group` BIGINT(10) NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`term_id`),
UNIQUE INDEX `slug` (`slug`)
)
COLLATE='utf8_bin'
ENGINE=InnoDB
ROW_FORMAT=DEFAULT
AUTO_INCREMENT=1
CREATE TABLE `phpbb_colauth_term_relationships` (
`object_class` VARCHAR(50) NOT NULL,
`object_id` BIGINT(20) NOT NULL DEFAULT '0',
`term_taxonomy_id` BIGINT(20) NOT NULL DEFAULT '0',
`user_id` BIGINT(20) NOT NULL DEFAULT '0',
`term_order` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`object_class`, `object_id`, `term_taxonomy_id`)
)
COLLATE='utf8_bin'
ENGINE=InnoDB
ROW_FORMAT=DEFAULT
CREATE TABLE `phpbb_colauth_term_relationships` (
`object_class` VARCHAR(50) NOT NULL,
`object_id` BIGINT(20) NOT NULL DEFAULT '0',
`term_taxonomy_id` BIGINT(20) NOT NULL DEFAULT '0',
`user_id` BIGINT(20) NOT NULL DEFAULT '0',
`term_order` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`object_class`, `object_id`, `term_taxonomy_id`)
)
COLLATE='utf8_bin'
ENGINE=InnoDB
ROW_FORMAT=DEFAULT

Nasıl değiştirmeye çalışıyorsunuz bu kodlar ne işe yarıyor bilmiyorum...
Ama ben phpbb_tags tablosuna tıkladıktan sonra açılan sayfada Yapı sekmesine tıklayarak dil kodlarını olduğu satırları (Karşılaştırma sütunu dolu olan satırlar) Değiştir diyerek Karşılaştırma kısmından değiştirmenizi öneririm...
Ama ben phpbb_tags tablosuna tıkladıktan sonra açılan sayfada Yapı sekmesine tıklayarak dil kodlarını olduğu satırları (Karşılaştırma sütunu dolu olan satırlar) Değiştir diyerek Karşılaştırma kısmından değiştirmenizi öneririm...
bende bu phpbb_tags alanı nerede onu bilmiyorum hocam mysql içerisinde oynama yapıyorum dediğin tabloya nereden nasıl ulaşırım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Yandex [Bot] ve 4 misafir