50 mb alan en fazla kaç üye alır?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
50 mb alan en fazla kaç üye alır?
arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum 50 mb alan veren bi siteye forum kursak kaç üyeden sonra forum çöker?
- __KRAL__
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Benim Yeni açtığım Forumda 10 üye 220 Mesaj ve Şu modlar kurulu Veritabanı 1011 Kb Olmuş.Hostingimde 10 mb Taban verdi.(Ücretsiz)
#Sohbet Odası
#Mesaja Resim Ekleme
#Hızlı Cevap
#Otomatik Avatar
#Cinsiyet Modu
#Kullanıcı Seviyesi
#Müzik Oynatıcı
#Resim Albümü
#Kural Dışı Mesaj Bildirimi
#Mini Profil
#Avatara Tıklandığında Profilini Gösterme
#Konu İstatistikleri
#Kolaylaştırılmış Admin Paneli
#Mesajınız Gönderilmiştir Demeden Direk Mesajı Gösterme
#Çıkarken Eminmisiniz Sorusu
#Sunucu Bilgileri
Yani 1024 KB İle bişey yapamazsın
Eğer Yasak değilse
http://www.awardspace.com adresi var 200 Mb alan 5 Gb Bandwidth 5 subdomain 1 veritabanı (10mb ) Ftp veriyor işine yarayabilir.Eğer daha çok üye ve mesaj istiyorsan mod kurma
#Sohbet Odası
#Mesaja Resim Ekleme
#Hızlı Cevap
#Otomatik Avatar
#Cinsiyet Modu
#Kullanıcı Seviyesi
#Müzik Oynatıcı
#Resim Albümü
#Kural Dışı Mesaj Bildirimi
#Mini Profil
#Avatara Tıklandığında Profilini Gösterme
#Konu İstatistikleri
#Kolaylaştırılmış Admin Paneli
#Mesajınız Gönderilmiştir Demeden Direk Mesajı Gösterme
#Çıkarken Eminmisiniz Sorusu
#Sunucu Bilgileri
Yani 1024 KB İle bişey yapamazsın

Eğer Yasak değilse
http://www.awardspace.com adresi var 200 Mb alan 5 Gb Bandwidth 5 subdomain 1 veritabanı (10mb ) Ftp veriyor işine yarayabilir.Eğer daha çok üye ve mesaj istiyorsan mod kurma
Benim forum 2-3 hafta oldu açılalı veritabanının sıkıştırılmış gzip'li hali bile 2mb'a yakın oldu.
http://www.sepesille.com
dostum siten güzel ama bişi siteyi bozuo yanyana iki tane login yeri var ikisi de birbirine çok yakın.ayrıca sayfayı çok daraltmış ve düzensiz olmuş tabi zevk meselesi düşüncem buMOSAD yazdı:Benim forum 2-3 hafta oldu açılalı veritabanının sıkıştırılmış gzip'li hali bile 2mb'a yakın oldu.

ftp alanı ile db alanı farklıdır.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
50 mb ftp alanı ile sunucuya 50mb dosya yollayabilirsin.
database ise forum mesajları kullanıcılar gibi bilgileri ayrıca depolar. Kapasitesi çoğu serverda sınırsızdır.
2si birbirinden farklı demekle bunu kastettim.
database ise forum mesajları kullanıcılar gibi bilgileri ayrıca depolar. Kapasitesi çoğu serverda sınırsızdır.
2si birbirinden farklı demekle bunu kastettim.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
millet biraz reklam gibi gelebilir ama sadece bi tavsiye
100 mb alan
3 gb aylık trafik
1 adet domain
web mail destegi
pop3 mail :sınırsız
mssql ve mysql :sınırsız
fiyat :33 ytl
belki birinizin işine yarar
daha fazlası için fütfen burayı tıklayın
100 mb alan
3 gb aylık trafik
1 adet domain
web mail destegi
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
gibiyi kaldır:Dlord-volkan yazdı:millet biraz reklam gibi gelebilir ama sadece bi tavsiye
100 mb alan
3 gb aylık trafik
1 adet domain
web mail destegi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir