foruma konu yazıorum ilkini alıo ikinci konuyu yazamıorum zaman gecmesini sölüo yardım plz
bunun gibi :
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Foruma msj yazamıyorum Yardım!!!
yazamıyorum...
deniorum 10 dk. bekliorum yok 20 dk gecio anca nie böle oluyo zaman bölümü diye bi yermi var?
Re: yazamıyorum...
evet..admin paneli>ayarlar bölümünde kullanıcının iki mesaj arası bekleme süresi bölümü var...oradan ayarlanıyor...(flood koruması)bu yüzden 10-20 dk. beklemen önemli değil...admin ne kadar ayarladıysa süreyi o kadar bekleme mecburiyetindesin..SeMPa yazdı:deniorum 10 dk. bekliorum yok 20 dk gecio anca nie böle oluyo zaman bölümü diye bi yermi var?
bende de aynı problem var ve saattir uğraşıyorum.
ingilizce forumup daki postlara da baktım orda sistem saatinin 6 saat geri olduğunu felan yazyorlar. hem kendi profilimden değiştirdim yaptım hem de forumun ayarlarından yaptım olmadı.
hala son mesaj sürenizden bu kdar kısa sürede göndereemzesiniz felan diyo ve beni çıldırtıyor...
phpbb 2.0.21 forum versiyonu
kontrol panelinde yok bahsettiğin şey.
sadece iki arama arası diye birşey var o kadar...
ingilizce forumup daki postlara da baktım orda sistem saatinin 6 saat geri olduğunu felan yazyorlar. hem kendi profilimden değiştirdim yaptım hem de forumun ayarlarından yaptım olmadı.
hala son mesaj sürenizden bu kdar kısa sürede göndereemzesiniz felan diyo ve beni çıldırtıyor...
phpbb 2.0.21 forum versiyonu
kontrol panelinde yok bahsettiğin şey.
sadece iki arama arası diye birşey var o kadar...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir