phpbb ilk haline getirme

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
NOKTA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb ilk haline getirme

Mesaj gönderen NOKTA »

phpbb mod kurulumundan sonra çeşitli sorunlar çıktı phpbb yeniden kurucam acaba üyeler ve konular silinmeden nasıl ilk hale getiririm.bide elinde önemli mod kurulmuş phpbb sürümü olan arkadaş varmı
iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

phpBB elbette ilk haline getirilebilir bunun için forum versiyonunuz kaç ise aynı versiyon orjinal yani kodları ile oynanmamış bir forum download ediniz versiyonlarının aynı olmasına dikkat ediniz sonra download ettiğniz zipli dosyayı açınız içindeki phpBB isimli klasördeki config.php dosyasını siliniz sonrada kalan tüm dosyaları sitenize forumunuzun olduğu klasörün içine yükleyiniz yani var olan dosyalar i,le değştiriniz forumunuz eski haline gelecek hatta modlar çıktığı için hızlanacaktır.

Önemli modların kurulduğu bir forum istemişsin bunun için phpbb PLUS u tavsiye ederim onu kullanabilirsin. Download etmek için : http://www.phpbb2.de sitesinin download bölümüne gitmelisin.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
NOKTA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tsk

Mesaj gönderen NOKTA »

istediğim tüm cvpları fazlasıyla aldım çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir