Mobil Uyum Tema Daraltma Yardım
Mobil Uyum Tema Daraltma Yardım
Daha önce paylaşılan tema boyutu düzenleme, daraltma vb. masaüstü sürüm için oluyordu. Mobilde işe yaramıyordu.
Mobil de tema boyutunu düzeltemiyor muyuz? Kenarlardan daraltmak istiyorum da? Ayrıca bir dosyası var mı yoksa aynı dosyadan mı düzenleniyor?
Mobil de tema boyutunu düzeltemiyor muyuz? Kenarlardan daraltmak istiyorum da? Ayrıca bir dosyası var mı yoksa aynı dosyadan mı düzenleniyor?
Re: Mobil Uyum Tema Daraltma Yardım
HexagonReborn
Theme klasörü içindeki responsive.css dosyasından ayarlayabilirsiniz.
Tam olarak nereyi ayarlayacağım?RefreSh yazdı: 17.04.2018, 10:37 Theme klasörü içindeki responsive.css dosyasından ayarlayabilirsiniz.
css bilginiz yoksa bunu yapabilmek zor.
biraz var ama fazla phpbb bilgim yok

Theme klasörünün içinde responsive.css adında bir CSS varmı peki?
Body tagi vardir saniyorum bu taglarda width etiketi olmali. Bu etiketin ???px yerine % olarak kullanin, mesela aşağıdaki gibi
Kod: Tümünü seç
body {
width:80%;
}
sadece böyle bir yer varRefreSh yazdı: 19.04.2018, 07:18 Body tagi vardir saniyorum bu taglarda width etiketi olmali. Bu etiketin ???px yerine % olarak kullanin, mesela aşağıdaki gibi
body { width:80%; }
body {
padding: 0;
}
bir de böyle bir yerRefreSh yazdı: 19.04.2018, 07:18 Body tagi vardir saniyorum bu taglarda width etiketi olmali. Bu etiketin ???px yerine % olarak kullanin, mesela aşağıdaki gibi
.wrap {
border: none;
border-radius: 0;
margin: 0;
min-width: 290px;
padding: 0 5px;
}
Body kısmını aşağıdaki ile değiştirin,deniz699 yazdı: 19.04.2018, 18:16sadece böyle bir yer varRefreSh yazdı: 19.04.2018, 07:18 Body tagi vardir saniyorum bu taglarda width etiketi olmali. Bu etiketin ???px yerine % olarak kullanin, mesela aşağıdaki gibi
body { padding: 0; }
body {
padding: 0;
width: 80%;
}
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir