Paragraflar arasına reklam

phpBB 3.2.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentileri buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
forumBB3
Kayıtlı Kullanıcı

Paragraflar arasına reklam

Mesaj gönderen forumBB3 »

Reklam için kullanılan eklentiler mevcut ama hiçbiri 1. paragraftan sonra veya 3. paragraftan sonra şeklinde reklam ekleme imkanı sunmuyor (bu şekilde varda henüz görmemişsen affola)

Hatta bir eklentinin yapımcısının forumunda rica ettim yazı içi reklam serbest oldu eklentiye ekleyemez misiniz diye google'nin yazı içine reklam ekleme kodu yayınladığından haberi yoktu. Bekliyorum eklentide henüz bir güncelleme yapmadı. Belki her ülkede yayınlanmamış ta olabilir.

Manuel olarak bizim böyle bir şey yapma imkanımız var mı? Eski sürümlerde mesajın başında eklediğim kodlarla reklam gösterimi yapıyorduk ancak bahsettiğim paragraflar arasında yayınlanması.

Google otomatik olarak reklam gösterimi yapıyor ancak büyük kısmı en üstte ve en altta işlevsiz kalıyor.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Paragraflar arasına reklam

Mesaj gönderen ESQARE »

Bu işlem basit bir tema kodlarıyla yapılamaz, ancak bir eklenti oluşturulması gerekir. Çünkü veritabanından çekilen mesajların arasında reklam gösterimi yaptırmak lazım.

Ben de böyle bir eklenti görmedim. Fakat eğer dediğiniz gibi Google böyle bir reklam kullanımına izin veriyorsa kısa zaman içerisinde bir eklenti yayınlanabilir ya da mevcut eklentiler güncellenebilir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.2.x Eklenti İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir