Arkadaşlar headeri yeniden yapılandırmak için üst menüde bulunan yazılımla ilgili bileşenleri footer'e taşımak veya tümüyle kaldırmak istiyorum. Kullanıcılar mobil üzerinden giriş yaptığı için çoğu bileşen çok gereksiz ve hiç kullanılmıyor.
Hızlı bağlantılar ve SSS 'i üst menüden kaldırmak için navbar_header.html içerisinden düzenleme yaptım ancak php dosyalarında bir düzenleme yapmadım. Sadece html dosyaları içerisinde yapılan düzenlemeye rağmen veritabanından bu bileşenlerle ilgili herhangi bir istek oluşmaya devam eder mi? Hangi php dosyalarında düzenleme yapmamız gerekir? Veya herhangi bir eklenti kullanmadan tam olarak ne yapmamız gerekir?
Hızlı bağlantılar, SSS Nasıl Kaldırabiliriz?
Re: Hızlı bağlantılar, SSS Nasıl Kaldırabiliriz?
PHP dosyalarında düzenleme yapmanıza gerek yok. Sayfa üst bağlantıları veritabanından herhangi bir sorgu almaz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Teşekkürler ESQARE
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu konu ile ilgileniyorum hızlı bağlantılar kısmını düzenleme ve içine başka şeyler de eklemek istiyorum. Ayrıca hızlı başaktılar kısmını şerit şeklinde nasıl header in altına taşıyabilirim. Yani forumun başladığı yer ve header in bittiği yere
-
- Kayıtlı Kullanıcı
++ bilen varmıbarış demirok yazdı: 15.10.2019, 10:58 Bu konu ile ilgileniyorum hızlı bağlantılar kısmını düzenleme ve içine başka şeyler de eklemek istiyorum. Ayrıca hızlı başaktılar kısmını şerit şeklinde nasıl header in altına taşıyabilirim. Yani forumun başladığı yer ve header in bittiği yere
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir