Merhabalar
Forumda spam gelmemesi ve kontrol amaçlı yeni üyelerin ilk mesajlarını Onaydan geçiriyorum. Ama geçen günlerde bir üyemizin ikinci ve üçüncü mesajını da onayladım. Ve her attığı mesaj onay kısmına düşüyor. İzinlerine baktım normal gibi kullanıcı hem yeni kayıtlı hem de kayıtlı grubuna üye. Diğer kullanıcılarda böyle b,r durum yok.
Google da veya site de arama yapacaktım. Ne yazacağımı bilemedim.
Bu konuda ne yapabilirim. Herhangi bir fikri olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Üyelerin mesaj onayları hakkında
Re: Üyelerin mesaj onayları hakkında
YKP -> Genel -> Kullanıcı kayıt ayarları sayfasında "Yeni üye mesaj sınırı" ayarını kontrol ettiniz mi?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Orası dediğim gibi 1 olarak ayarlı, üye grup olarak yeni kayıtlılar grubunda duruyor ve buradaki bütün üyelerin ya hiç mesajı yok ya da 1 mesajı var. Bende Kullanıcı yönetiminden Yeni kullanıcı grubundan çıkar dedim ve sadece kayıtlı kullanıcılar grubunda kaldı. Sorun çözüldü mü bilmiyorum çünkü üye sonradan mesaj atmadı böyle olunca bana onayı da düşmedi.
Kullanıcı mesaj atar da onay istemez ise çözülmüş olacak. Yine onay isterse bilemiyorum.
Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim.
Kullanıcı mesaj atar da onay istemez ise çözülmüş olacak. Yine onay isterse bilemiyorum.
Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim.
Üye olan kişi bugün konu açtı ve mesaj onayları bana düşmedi. Yani konu çözülmüştür. Yeni kullanıcılardan çıkarmak ise yaradı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir