Kimler Çevrimiçi Özelliği Çalışmıyor !

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kimler Çevrimiçi Özelliği Çalışmıyor !

Mesaj gönderen l3oomerangg »

Merhabalar,

Yaklaşık 2 hafta kadar önce ücretsiz bir hosting üzerine, ücretsiz bir domainle phpBB3 bir forum kurdum. Yeni yeni üye çekiyorum. Üyelerimin nereleri ziyaret ettiğini gözlemlemek için arada "Kimler Çevrimiçi" bölümüne bakıyorum. Fakat her defasında bütün üyeleri sadece "Ana Sayfa" da görüyorum. Bu durumdan işkillenip, farklı bir tarayıcı ile farklı bir nickle foruma giriş yapıp, herhangibir konuya girdim ve diğer tarayıcıdan gene "Kimler Çevrimiçi" bölümüne baktığımda konu içerisinde olan nickin "Ana Sayfa" da gözüktüğünü gördüm. Hatta bir müddet bekledim ama sonuç değişmedi.

Kısacası forumdaki herkesi sürekli "Ana Sayfada" gösteren bir problemim var ki, yeni bir forum olarak, kimlerin nelere ilgi duyduğunu gözlemlemem açısından bu şu an benim için büyük bir sorun.

Sistem olarak phpBB 3.2.8 kullanıyorum. Forum adresim : http://wotturk.epizy.com

Bu sorun neden kaynaklı olabilir, yardımlarınızı rica ediyorum.

Not : Ne hikmetse Yandex Botlarının hepsinin hangi forum bölümünü inceledikleri görülüyor :) Ama normal kullanıcıları göremiyorum. Bir de bu yandex botları arada bir 20-30 bot şeklinde uğruyorlar. Ne iş anlamadım. Bazen foruma saldırı var sanıyorum :)
İmzaya gerenk yok maykk...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Kimler Çevrimiçi Özelliği Çalışmıyor !

Mesaj gönderen ESQARE »

Ücretsiz host ve forumlarda bu tarz sorunlar görebilirsiniz. Denemelerinizi (ücretsiz olarak) kendi localhost' unuz üzerinden ya da güvenliği ve iç yazılım desteği arttırılmış ücretli forum üzerinden yapın.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kimler Çevrimiçi Özelliği Çalışmıyor !

Mesaj gönderen l3oomerangg »

Sanırım sorunun nedenini çözmeye yaklaştım. Default tema olarak Flat Style teması kullanıyorum. Ayrıca bu temada SiteMaker yapılandırmaları var. Bu temayı kullanan üyelerin hangi konulara baktıkları görünmüyor. Ama farklı bir temaya geçiş yaptığında nerede olduğu görülebiliyor. Muhtemelen stilden de değil SiteMaker'ın ayarlarından kaynaklı diye düşünüyorum. Test edicem sorunun nedenini ve çözümünü bulursam paylaşırım. Başkasına belki faydası olur...

Edit 1 : Görünen o ki sorun Flat Style temasında gözüküyor. Zira SiteMaker'ı devredışı bıraktığım halde sorun devam etti. 3 farklı Flat Style teması var ve hepsinde aynı sorun var. Fakat prosilver'a geçince herşey normal gözüküyor. İşin kötü tarafı ise konuların içerisinde bile o konuya göz atanlar çıkmıyor. Bu sorunu araştırmaya devam...
İmzaya gerenk yok maykk...
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir