Merhaba,
Forumdan üye silme işlemini gerçekleştiremiyorum.
Silmek istediğimde şu ekran geliyor:
Bu sayfa çalışmıyorobelde.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 500
lütfen yardım edin.
Forumum: https://obelde.com/forum/
Üye silemiyorum
Re: Üye silemiyorum
phpBB ile alakalı değil. Sunucunuzun güvenlik ayarları ile ilgili bir sorun var. Hosting firmanıza durumu bildirin. Detaylı bilgi için forumlarımızda "HTTP 500 hatası" olarak arama yapabilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Merhaba,
Problemi hallettim. Evvela tüm eklentileri sildim. Sonra lazım olanları yükleyip kurdum. SMTP ayarlarında ufak bir şey yaptım ve halloldu. smtp doğrulamasını giriş yaptım. Doğrulama sayfasına falan hepsine girebiliyordum, kullanıcı silebiliyordum. Sonra kullandığım sosyal giriş eklentisini kurduğumda her şey yine bozuldu. Sildim. İlkin 3.2.x eklentilerini kurduğum için bu problem oluyor sandım. Lakin sadece sosyal girişte bu problem var.
Sevgiler.
Problemi hallettim. Evvela tüm eklentileri sildim. Sonra lazım olanları yükleyip kurdum. SMTP ayarlarında ufak bir şey yaptım ve halloldu. smtp doğrulamasını giriş yaptım. Doğrulama sayfasına falan hepsine girebiliyordum, kullanıcı silebiliyordum. Sonra kullandığım sosyal giriş eklentisini kurduğumda her şey yine bozuldu. Sildim. İlkin 3.2.x eklentilerini kurduğum için bu problem oluyor sandım. Lakin sadece sosyal girişte bu problem var.
Sevgiler.
Sosyal girişte problem olduğunu sanmıyorum. Sunucunuz güvenlik ayarlarından dolayı o eklentiyi engelliyor olabilir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bilemiyorum. Lakin onu kaldırınca problem çözüldü.ESQARE yazdı: 19.07.2020, 12:47 Sosyal girişte problem olduğunu sanmıyorum. Sunucunuz güvenlik ayarlarından dolayı o eklentiyi engelliyor olabilir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir