Bildirim Varsayılanları
Bildirim Varsayılanları
Merhaba,
Bildirim varsayılanlarını kullanıcılar için değiştirmek istiyorum. Daha önce forumda mesaja cevap geldiğinde bana bildir kutusunu FTP dosyalarını düzenleyerek değiştirdim. Varsayılan olarak işaretli. Bildirmekten kastım Mail göndermesidir. Çünkü üyeler forumu girmiyor yahut unutuyor olabiliyor. Fakat kendilerini alakadar eden bir mail geldiği zaman gireceklerdir.
Bir başlıkta MyPhpAdmin ile yapılabileceği belirtilmiş, lakin yapamadım. Bir iki sayı değiştirdim lakin olmadı. Yedeklemiştim ondan evvel hemen geri kurdum.
MyPhPAdmin'den bu nasıl yapılır yahut başka bir çözüm var mı?
Bildirim varsayılanlarını kullanıcılar için değiştirmek istiyorum. Daha önce forumda mesaja cevap geldiğinde bana bildir kutusunu FTP dosyalarını düzenleyerek değiştirdim. Varsayılan olarak işaretli. Bildirmekten kastım Mail göndermesidir. Çünkü üyeler forumu girmiyor yahut unutuyor olabiliyor. Fakat kendilerini alakadar eden bir mail geldiği zaman gireceklerdir.
Bir başlıkta MyPhpAdmin ile yapılabileceği belirtilmiş, lakin yapamadım. Bir iki sayı değiştirdim lakin olmadı. Yedeklemiştim ondan evvel hemen geri kurdum.
MyPhPAdmin'den bu nasıl yapılır yahut başka bir çözüm var mı?
Re: Bildirim Varsayılanları
şu ayarları kastediyorum: ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options
hem ÖM hem mail olmasını istiyorum.
hem ÖM hem mail olmasını istiyorum.
phpMyAdmin'den alttaki sorguyu çalıştırın. İşlemden önce her şeyin yedeğini alın.
Kod: Tümünü seç
UPDATE phpbb_users SET user_notify_type = 2 WHERE user_type <> 2;

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
şöyle bir hata alıyorum:ESQARE yazdı: 29.07.2020, 11:52 phpMyAdmin'den alttaki sorguyu çalıştırın. İşlemden önce her şeyin yedeğini alın.
Kod: Tümünü seç
UPDATE phpbb_users SET user_notify_type = 2 WHERE user_type <> 2;
MySQL çıktısı: Belgeler
#1146 - Table '*****_pbb6.phpbb_users' doesn't exist
veritabanındaki tablolarınızda kullandığınız ön ek neyse phpbb_ kısmına onu yazın.

Yaptım. Yapmıştım. Lakin bir değişiklik olmadı. Yani forum üzerinde. Ben de yedeği geri kurdum.ESQARE yazdı: 06.08.2020, 22:12 veritabanındaki tablolarınızda kullandığınız ön ek neyse phpbb_ kısmına onu yazın.
Değişiklik olmadığını nasıl kontrol ettiniz? Belirttiğim sorgu mevcut tüm kullanıcıların varsayılan olarak bildirim maili alabilmesi ile alakalıdır.

Kullanıcı tercihlerinde mesela özel mesajlar geldiğinde mail gelmesi gibi. Yeni üye oluşturup bildirim tercihlerine baktığımda değişmedi.
Belirttiğim sorgu mevcut tüm kullanıcıların varsayılan olarak bildirim maili alabilmesi ile alakalıdır.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir