Merhabalar bir web sitesi yaptırmıştım bu dosyayı bana teslim ettiler bunu açamıyorum xammp kurup htdocs klasorünün içe attım ama
Warning: require(C:\xampp\htdocs/vendor/autoload.php): Failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\public\index.php on line 18
Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs/vendor/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\public\index.php:18 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\public\index.php on line 18
şöyle bi hata alıyorum bunu nasıl çalıştırabilirim yardımınıza ihtiyacım var
Php dosyasını xampp de acamıyorum
Re: Php dosyasını xampp de acamıyorum
Aldığınız hata, PHP projenizin gerekli dosyalarından birinin eksik olduğunu gösteriyor. Özellikle vendor/autoload.php dosyası bulunamadığı için bu hata meydana geliyor. Bu dosya genellikle Composer kullanılarak oluşturulan bir proje için gereklidir.fetas yazdı: 11.01.2023, 12:18 Merhabalar bir web sitesi yaptırmıştım bu dosyayı bana teslim ettiler bunu açamıyorum xammp kurup htdocs klasorünün içe attım ama
Warning: require(C:\xampp\htdocs/vendor/autoload.php): Failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\public\index.php on line 18
Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs/vendor/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\public\index.php:18 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\public\index.php on line 18
şöyle bi hata alıyorum bunu nasıl çalıştırabilirim yardımınıza ihtiyacım var
Bu hatayı çözmek için izleyebileceğiniz adımlar:
Composer'ı Kurun:
Eğer bilgisayarınızda Composer yüklü değilse, Composer'ın resmi web sitesinden indirip kurun.(https://getcomposer.org/download/)
Proje Klasörüne Gidin: Komut istemcisini (CMD veya terminal) açın ve projenizin ana dizinine gidin.
Kod: Tümünü seç
cd C:\xampp\htdocs
Projenizin ana dizininde (örneğin C:\xampp\htdocs) composer install komutunu çalıştırın. Bu komut, composer.json dosyasındaki bağımlılıkları yükleyecek ve vendor klasörünü oluşturacaktır.
Kod: Tümünü seç
composer install
composer install işlemi tamamlandıktan sonra, XAMPP kontrol panelinden Apache sunucusunu yeniden başlatın ve projenizi tarayıcıda tekrar açmayı deneyin.
Eğer hala sorun yaşıyorsanız, projenizin composer.json dosyasını kontrol edin ve eksik olan bağımlılıkları manuel olarak yüklemeyi deneyin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir