bbcode mod sorunu

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
muslums27
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bbcode mod sorunu

Mesaj gönderen muslums27 »

arkadaşlar benim forumda mesaj yazarken hiçbir bbcode fonksiyonu çalışmıyor.
mesajı ortalama falan gibi. son olarak my_bbcode_box_lt_2[1].0.0 modunu yüklemiştim ama ondan öncede bu sorun vardı ama bazı fonksiyonlar çalışıyordu.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

başlık yanlış yere açılmış.msj yazma ekranındaki simgeler mi çalışmıyor.bbcode taglarını elle yazdığınız zaman çalışıyor mu?
muslums27
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen muslums27 »

Kardeş elle bile yazsak çalışmıyor.resim ekleme,code,url gibi fonksiyonlar çalışıyordu.sonradan ne olduysa oldu.onlarda çalışmıyor şu anda.
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

baska bir mod kurarken bbcode dosyalarını kurcalamıs olmalısın.orjinal phpbb forumun bbcode dosyalarıyla bi karşılaştır derim ben
serhato6
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen serhato6 »

aynı sorun bendede var bbcode kurdum fakat hiçbir fonksiyonu çalışmıyor. Acaba neden kaynaklanıyor olabilir? Forumda rabittoshi mod haricinde bir mod yok. Üstatlardan yardım bekliyoruz.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir