plus ta rep olayı varmı

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
phonix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

plus ta rep olayı varmı

Mesaj gönderen phonix »

arkadaşlar plusta rep olayı varmı acaba?
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

renomme modunu kurabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
phonix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cvp

Mesaj gönderen phonix »

arkadaşım ben biraz yeniyim de bu modu nasıl açacağımın söylemen mümkünmü şimdiden teşekkürler
fatihbaz

nasıl açacagınızı mı?anlamadım vallaa :) eger nasıl yüklenecegini soruyorsanız içerisinde yazıyor install dosyasının.içerisinde yazanları anlamadıysanız sitede mod ların nasıl yüklenecegi hakkında bilgi var..
Kullanıcı avatarı
pluSTurk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pluSTurk »

bunun phpBB Plus 1.53a için olan linkini verir misin?ya da burda anlatır mısın?anlatırsan veya indirebileceğim bi link verirsen çok teşekkürler eğer bilmiyorsan da canın sağolsun
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aykarama »

arkadaşım renomme plusa olmuyor sende sorunsuz çalışanı verde bizde kullanalım ben denedim olmuyor
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

pluSTurk yazdı:bunun phpBB Plus 1.53a için olan linkini verir misin?ya da burda anlatır mısın?anlatırsan veya indirebileceğim bi link verirsen çok teşekkürler eğer bilmiyorsan da canın sağolsun
http://www.phpbb2.de/dload.php?action=file&file_id=828 link bu ama lütfen mesaj atmadan önce bi arama yapsanız...
fatihbaz

ben plus kullanmıyorum.ama renomme modunu plusda çalıştıranlar var.onlara sormak gerek :D
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aykarama »

ya pikachu kardeş dediğin link ne biliyonmu farkındamısnız o link plus linki ben de kurulu zaten aban uyumlu renomme modu lazım ben napiyim plus kurulum dosyalarını
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir