Anket Sonuçlarını Değiştirme..

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
FaTaLDeMoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Anket Sonuçlarını Değiştirme..

Mesaj gönderen FaTaLDeMoN »

Merhabalar.. Ben anket sonuçlarına müdahale etmek istiyorum.. Bu olay sanırım SQLda oynamalarla oluyormuş ama ben beceremedim.. Karıştırmaya da korktum bir şey olur diye..

Lütfen biri bu konuda yardımcı olabilir mi :roll: ??
nick_mi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nick_mi »

adı üstünde ANKET madem değiştireceksin
o zaman ne anlamı var değilmi :)
FaTaLDeMoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FaTaLDeMoN »

Ha ha ha...

Sorunuma gerçekten yardımcı olabilecek kimse yok mu?? Bir admin olarak sitemde aciz duruma düştüm.. Hiç istemediğim biri destekleniyor ve seçimi o kazanırsa sitem batmaktan daha kötü duruma düşer..

Yukarıdaki arkadaş gibi değil de çözüme ulaştırabilecek mesajlar atarsanız sevinirim =)
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikretba »

FaTaLDeMoN yazdı:Ha ha ha...

Sorunuma gerçekten yardımcı olabilecek kimse yok mu?? Bir admin olarak sitemde aciz duruma düştüm.. Hiç istemediğim biri destekleniyor ve seçimi o kazanırsa sitem batmaktan daha kötü duruma düşer..

Yukarıdaki arkadaş gibi değil de çözüme ulaştırabilecek mesajlar atarsanız sevinirim =)
adminsin ve hile yapacaksın seni gidi seni phpmyadmini aç sql sorgusunu aç ve şunu yaz
update `phpbb_vote_results` set `vote_result`=100(bu anket oylamasında kaç olmasını istiyorsan onu yaz) where `vote_option_id`=1(bu anketteki seçeneğin id'si)

hepsi bu...
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikretba »

birşey değil

mesaj attık ama sevincini göremedik :)
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir