ctracker kurarken hata acil yardım lütfeenn ((ÇöZülDü))

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
lepises1
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ctracker kurarken hata acil yardım lütfeenn ((ÇöZülDü))

Mesaj gönderen lepises1 »

ben ctracker 4.18 dosyalarını ve kodları doğru şekilde yükledim.en son olarak chmod ayarlarını 777 yaptım sonrada install.php çalıştırdım ve bana şu hatayı verdi.

Kod: Tümünü seç

Database Operation:

[ ERROR ] CREATE TABLE phpbb_ct_viskey ( confirm_id char(32) NOT NULL default '', session_id char(32) NOT NULL default '', code char(6) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (session_id,confirm_id));

[ ERROR ] CREATE TABLE phpbb_ctrack ( name varchar(50), value varchar(100));

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('lastreg', '0');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('version', '4.1.8');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('footer', '3');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('floodlog', '100');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('proxylog', '100');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('filter', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('floodprot', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('maxsearch', '4');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('searchtime', '16');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('regblock', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('regtime', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('autoban', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('posttimespan', '200');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('postintime', '10');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('lastreg_ip', '000.000.000.000');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('mailfeature', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('pwreset', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('loginfeature', '1');

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_searchtime` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_searchcount` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_posttime` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_postcount` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_mailcount` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_pwreset` INT( 2 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_unsucclogin` INT( 10 ) DEFAULT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_logintry` INT( 2 ) DEFAULT 0 AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] CREATE TABLE phpbb_ct_filter (id mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment, list varchar(250), PRIMARY KEY (`id`));

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (1, 'WebStripper');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (2, 'NetMechanic');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (3, 'CherryPicker');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (4, 'EmailCollector');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (5, 'EmailSiphon');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (6, 'WebBandit');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (7, 'EmailWolf');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (8, 'ExtractorPro');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (9, 'SiteSnagger');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (10, 'CheeseBot');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (11, 'ia_archiver/1.6');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (12, 'Website Quester');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (13, 'WebZip');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (14, 'moget/2.1');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (15, 'WebSauger');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (16, 'WebCopier');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (17, 'WWW-Collector-E');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (18, 'InfoNaviRobot');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (19, 'Harvest/1.5');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (20, 'Bullseye/1.0');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (21, 'lwp-trivial/1.34');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (22, 'lwp-trivial');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (23, 'LinkWalker');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (24, 'LinkextractorPro');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (25, 'Offline Explorer');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (26, 'BlowFish/1.0');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (27, 'WebEnhancer');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (28, 'TightTwatBot');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (29, 'LinkScan/8.1a Unix');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (30, 'WebDownloader');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (31, 'lwp-trivial/1.33');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (32, 'lwp-trivial/1.38');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (33, 'BruteForce');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (34, 'lwp');
sitedede şöyle görünüyor sitenin üstünde alttaki foto altında forum çıkıyor.loginde olmuyor.görüntü:resme tıkla büyüt:

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Ben iyice bilgi vereyim tüm herşeyi yaptım fakat updateleri yapmadım notaped lerin içindeki update leri...Bununla bir alakası varmıdır yoksa tüm işlemler bittikten sonramı oluyor.

Yardımlarınızı bekliyorum...
En son lepises1 tarafından 22.08.2006, 18:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: ctracker kurarken hata acil yardım lütfeenn

Mesaj gönderen dj_akman »

lepises1 yazdı:ben ctracker 4.18 dosyalarını ve kodları doğru şekilde yükledim.en son olarak chmod ayarlarını 777 yaptım sonrada install.php çalıştırdım ve bana şu hatayı verdi.

Kod: Tümünü seç

Database Operation:

[ ERROR ] CREATE TABLE phpbb_ct_viskey ( confirm_id char(32) NOT NULL default '', session_id char(32) NOT NULL default '', code char(6) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (session_id,confirm_id));

[ ERROR ] CREATE TABLE phpbb_ctrack ( name varchar(50), value varchar(100));

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('lastreg', '0');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('version', '4.1.8');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('footer', '3');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('floodlog', '100');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('proxylog', '100');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('filter', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('floodprot', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('maxsearch', '4');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('searchtime', '16');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('regblock', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('regtime', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('autoban', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('posttimespan', '200');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('postintime', '10');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('lastreg_ip', '000.000.000.000');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('mailfeature', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('pwreset', '1');

[ OK ] INSERT INTO phpbb_ctrack (`name`, `value`) VALUES ('loginfeature', '1');

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_searchtime` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_searchcount` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_posttime` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_postcount` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_mailcount` INT( 10 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_pwreset` INT( 2 ) NOT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_unsucclogin` INT( 10 ) DEFAULT NULL AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] ALTER TABLE phpbb_users ADD `ct_logintry` INT( 2 ) DEFAULT 0 AFTER `user_newpasswd`;

[ ERROR ] CREATE TABLE phpbb_ct_filter (id mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment, list varchar(250), PRIMARY KEY (`id`));

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (1, 'WebStripper');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (2, 'NetMechanic');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (3, 'CherryPicker');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (4, 'EmailCollector');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (5, 'EmailSiphon');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (6, 'WebBandit');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (7, 'EmailWolf');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (8, 'ExtractorPro');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (9, 'SiteSnagger');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (10, 'CheeseBot');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (11, 'ia_archiver/1.6');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (12, 'Website Quester');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (13, 'WebZip');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (14, 'moget/2.1');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (15, 'WebSauger');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (16, 'WebCopier');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (17, 'WWW-Collector-E');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (18, 'InfoNaviRobot');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (19, 'Harvest/1.5');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (20, 'Bullseye/1.0');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (21, 'lwp-trivial/1.34');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (22, 'lwp-trivial');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (23, 'LinkWalker');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (24, 'LinkextractorPro');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (25, 'Offline Explorer');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (26, 'BlowFish/1.0');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (27, 'WebEnhancer');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (28, 'TightTwatBot');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (29, 'LinkScan/8.1a Unix');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (30, 'WebDownloader');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (31, 'lwp-trivial/1.33');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (32, 'lwp-trivial/1.38');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (33, 'BruteForce');

[ ERROR ] INSERT INTO `phpbb_ct_filter` (`id`, `list`) VALUES (34, 'lwp');
sitedede şöyle görünüyor sitenin üstünde alttaki foto altında forum çıkıyor.loginde olmuyor.görüntü:resme tıkla büyüt:

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Ben iyice bilgi vereyim tüm herşeyi yaptım fakat updateleri yapmadım notaped lerin içindeki update leri...Bununla bir alakası varmıdır yoksa tüm işlemler bittikten sonramı oluyor.

Yardımlarınızı bekliyorum...

SQL sorgusunu daha önceden tekrar kurulum yaptıysan şimdi SQL u yine yaparsan Error hataları normaldir.resimdekinin çözümü de şöle sanırım lang_turkish klasörüne lang_ctracker.php dosyasını atmamışsın bi kontrol et atmadıysan lang_ctracker.php i lang_turkishe tekrar at
lepises1
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lepises1 »

Çok Teşekkür ederim Allah Senden Razı olsun..Siteni Pis hackerlerden korusun kullanıcın bol olsun....
AMİİNN.. :D
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

Ami Dostum Amin :D
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir