Tema ekleye geldıgımde eklıyemıorum
Tema ekleye geldıgımde eklıyemıorum
Tema ekleye geldıgımde eklıyemıorum tema yarattaki ayarları werebılırmısınız ona göre tema ollusturayım yada nasıl eklıyecegım bılgı werırımısınız
bak tema ekleye geldiğinde eklemesi için senin download ettğin temayı rardan şöyle çıkarman gerekiyor;
sağ tıkla
buraya çıkart çıkan klasörü gönder... o zaman olması gerekir...
sağ tıkla
buraya çıkart çıkan klasörü gönder... o zaman olması gerekir...
Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..
NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez
beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

yardım
STİL YÖNETİMİNDEN EKLEYE GELDIMDE BÖLE YAZIO YAPAMIORUM YRDIM
Burada tüm theme'leriniz listelenmiştir. Bunlar henüz veritabanına kaydedilmemiştir. Kaydetmek için birini seçin ve Install tuşuna basIN DİO AMA İNSSTAL TUSU FALN YOQ
Burada tüm theme'leriniz listelenmiştir. Bunlar henüz veritabanına kaydedilmemiştir. Kaydetmek için birini seçin ve Install tuşuna basIN DİO AMA İNSSTAL TUSU FALN YOQ
bu konuda mesela tema ismi subMerged olsun en çok yapılan hata
klasörün ismi değiştirilir. örnekteki subMerged teması klasör ismi submerged yapılırsa çalışmaz..
diğeri iç içe klasör atma . subMerged temasının klasörü içinde birtane daha subMerged klasörü varsa çalışmaz..
bir diğeri ise windows serverlarda rastladığım case sensitive karakter yüklemesi. yani tema ftp ile sunucuya gönderildiğinde subMerged dosya adı ve css, cfg dosya isimleri değişiyor. bu durumda css, cfg içindeki tema ismi içinde geçen subMerged yazılarını, submerged olarak tek tek değiştirmelisin.
uzunca bir bölüm oldu tema yardım makalesine eklenecektir..
klasörün ismi değiştirilir. örnekteki subMerged teması klasör ismi submerged yapılırsa çalışmaz..
diğeri iç içe klasör atma . subMerged temasının klasörü içinde birtane daha subMerged klasörü varsa çalışmaz..
bir diğeri ise windows serverlarda rastladığım case sensitive karakter yüklemesi. yani tema ftp ile sunucuya gönderildiğinde subMerged dosya adı ve css, cfg dosya isimleri değişiyor. bu durumda css, cfg içindeki tema ismi içinde geçen subMerged yazılarını, submerged olarak tek tek değiştirmelisin.
uzunca bir bölüm oldu tema yardım makalesine eklenecektir..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir