Parse error: .....

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Langdon
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Parse error: .....

Mesaj gönderen Langdon »

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/minastri/public_html/language/lang_english/lang_main.php on line 246

Sitem sık sık bu hatayı vermeye başladı.. Ne demek bu? Ne yapmam gerek? Yardım edebilecek birisi var mı? Teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

cevabı bilmiyorum ama yükledigin modları söylersen dier bilen arkadaşlar için daha kolay olcaktır.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Tamam şimdi sitemizin download bölümünden türkçe dil paketini download et sonrada forumunun language klasörü içerisine yükle sonrada admin panelden forum dilini türkçe yap sonra profilinme girip oradan da türkçeyi seç sonra sorun düzelecektir.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Langdon
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Langdon »

NEFRİT, yeni bir dil dosyası kurduğumda kurulan tüm modlar bozulacak değil mi??

Bir de sitemde 1 aydır phpbb kullanıyorum.. Durduk yerde neden bu sorun çıkmaya başladı??

Teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Şimcikkk

Mesaj gönderen NEFRİT »

Şimdi şöle olabilir eğer iki farklı dil dosyan vardıysa ve sen birini sildiysen öyle bir sorun olabilir, yada dil paketinde oynama yapılmıştır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Langdon
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Langdon »

Şu anda iki tane dil dosyam var.. İngilizce ve Türkçe.. Ayarlarda falan Türkçe seçili.. Bir de şöyle bir durum var.. Türkçe dil dosyasında birkaç oynama yaptım.. Mesaj yazdıktan /sildikten sonra, ankete oy verdikten sonra gelen yazıları değiştirdim.. Sorun bunlar olabilirmi?

Teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Evt ondan zaten. Bak şu an senin türkçe dil dosyandaki hata PARSE hatası bu şu anlama gelir ; HATA TAMAMEN SENDEN KAYNAKLANIYOR.

Yani senin yaptığın değişikliklerden dolayı kodlarda bir bozluma söz konusu.
Langdon
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Langdon »

Teşekkürler NEFRİT..
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir