Selam akradaşlar sizlerin gizli yardımları ile yeni bir site açtım ama bir kaç sorum olacak;
1-color grup ile easy sub forumu nasıl entegre edebiliriz (alt forumlarda son gönderilen kısmında gönderenin ismi renkli çıkmıyor)
2-index de moderatörün ismini nasıl color grub ile eşliye biliriz
3-viewforum kısmında son mesaj göndereninin ismini nasıl renkli çıkartabiliriz
bunların cevaplarını forum da aradım ve arattırdım ama bulamadım yada göremedim eğer cevaplarsanız çok makbule geçer
Color grup ve Easy forum entegre
mesaj kalabalığı olmasın diye aynı başlık altında soryım dedim
renk grupları ve dün/bügün eklentisi olamsına rağmen son gönderilen mesajları index te gösteren modu kurdum şöyle bişi oldu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
1.benim sorumun son gönderilin mesaj ile image nin gösterdiği id ler farklı bunlar bir sorun oluştururmu yada bunları nasıl aynı id numarasını göstermesini nasıl sağlarız
2.bu eklentiyi alt forumlara(easy sub forums) uygulama seçeneğimiz varmı
çok fazla soru sorarak kafanızı ve zamanınızı çalmak istemezdim ama acemelik işte
renk grupları ve dün/bügün eklentisi olamsına rağmen son gönderilen mesajları index te gösteren modu kurdum şöyle bişi oldu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
1.benim sorumun son gönderilin mesaj ile image nin gösterdiği id ler farklı bunlar bir sorun oluştururmu yada bunları nasıl aynı id numarasını göstermesini nasıl sağlarız
2.bu eklentiyi alt forumlara(easy sub forums) uygulama seçeneğimiz varmı
çok fazla soru sorarak kafanızı ve zamanınızı çalmak istemezdim ama acemelik işte
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir