colours mod hakkında...
colours mod hakkında...
color mod yüklü fakat index.php'de Bölüm yetkilisi : *** yazan yerde yetkilinin nicki renklenmiyor...bunu nasıl cozebiliriz...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ben kendim index_body.tpl yi oynayarak yetkilileri saga aldım..fakat ben almadan once forum baslıgı altında yazıodu ve yine renklendirme olmuodu..yani ben oynarken hata yapmadım...color mod standardı bu sekilde..
ben kendim index_body.tpl yi oynayarak yetkilileri saga aldım..fakat ben almadan once forum baslıgı altında yazıodu ve yine renklendirme olmuodu..yani ben oynarken hata yapmadım...color mod standardı bu sekilde..
#-----[ AÇ ]------------------------------------------------
#
index.php
#
#-----[BUL ]------------------------------------------------
#
$forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '">' . $row['username'] . '</a>';
#
#-----[ DEĞİŞTİR ]----------------------------------------
#
$forum_moderators[$row['forum_id']][] = color_group_colorize_name($row['user_id']);
#
index.php
#
#-----[BUL ]------------------------------------------------
#
$forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '">' . $row['username'] . '</a>';
#
#-----[ DEĞİŞTİR ]----------------------------------------
#
$forum_moderators[$row['forum_id']][] = color_group_colorize_name($row['user_id']);
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir