Kötü niyetli kullanıcılar

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kötü niyetli kullanıcılar

Mesaj gönderen er-13 »

Arkadaşlar bugün sitemi açtığımda Jack312 diye bi üyemin olduğunu gördüm ki sitemi yeni kurduydum ilk üyemde o oldu kimdir nedir bakmak istedim ve web sayfasını yazmış oraya merak ve tıkladım sonra sayfada mediaplayer açıldı ve ahlaksız sesler olan bir dosya dinletti sonra onun web sayfasını sildim ve kullanıcıyı kötü niyetli kullanıcı olarak nitelendirdim ki tam bilgisayarı kapatıp çıkacakken bir baktım br üye daha oluşmuş o da başka bir isimde web sayfası eklemiş profiline ama aynı mediaplayer açılıyor ve gene o aynı sesler bi yardım edebilirmisiniz bunun açıklaması ne olabilir ajan mı bunlar teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

ıp adresini banlarsan bir daha giremez siteye tabi başka bilgisayardan bağlanmadığı sürece ki başka bilgisayardan bağlanırsa orayı da banlarsın olur biter
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
dku5tm
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dku5tm »

crowzer yazdı:ıp adresini banlarsan bir daha giremez siteye tabi başka bilgisayardan bağlanmadığı sürece ki başka bilgisayardan bağlanırsa orayı da banlarsın olur biter
Sayfanda free yazan bir şey varsa ona göre arama yapılıyor.. sil gelmez bir daha
Kullanıcı avatarı
__KRAL__
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen __KRAL__ »

otomatik olarak geliyor olabilir onay kodunu aç kullanıcı aktivasyonunu aç
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir