Formu nasıl degiştirecez
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Formu nasıl degiştirecez
ben bu formu kurdum içindeki login bölümünü yukarı taşımak istiyorum ne yapmalıyım ..???
templates/subSilver/index_body.tpl dosyasından bu kodları bulup kesip üst kısımlarda bi yere yapıştırın:
Kod: Tümünü seç
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}:
<input class="post" type="text" name="username" size="10" />
{L_PASSWORD}:
<input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
<!-- BEGIN switch_allow_autologin -->
{L_AUTO_LOGIN}
<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
<!-- END switch_allow_autologin -->
<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />
</span> </td>
</tr>
</table>
</form>
<!-- END switch_user_logged_out -->

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hazır forumların FTP desteği yoktur.Dosya değiştirmeyle ilgili hiç bir şey yapamazsınız.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
abi biz bunu sitede nereye yazıp bulacaz yaw anlamadım ki ...ESQARE yazdı:templates/subSilver/index_body.tpl dosyasından bu kodları bulup kesip üst kısımlarda bi yere yapıştırın:
<!-- BEGIN switch_user_logged_out --> <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}"> <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline"> <tr> <td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td> </tr> <tr> <td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}: <input class="post" type="text" name="username" size="10" /> {L_PASSWORD}: <input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /> <!-- BEGIN switch_allow_autologin --> {L_AUTO_LOGIN} <input class="text" type="checkbox" name="autologin" /> <!-- END switch_allow_autologin --> <input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" /> </span> </td> </tr> </table> </form> <!-- END switch_user_logged_out -->
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
FTP bağlantısı kurarak yapılır.Eğer siteniz hazır ücretsiz bir forumsa bunu yapamazsınız.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ESQARE yazdı:templates/subSilver/index_body.tpl dosyasından bu kodları bulup kesip üst kısımlarda bi yere yapıştırın:
<!-- BEGIN switch_user_logged_out --> <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}"> <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline"> <tr> <td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td> </tr> <tr> <td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}: <input class="post" type="text" name="username" size="10" /> {L_PASSWORD}: <input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /> <!-- BEGIN switch_allow_autologin --> {L_AUTO_LOGIN} <input class="text" type="checkbox" name="autologin" /> <!-- END switch_allow_autologin --> <input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" /> </span> </td> </tr> </table> </form> <!-- END switch_user_logged_out -->
çoookkk saol ama bu templates/subSilver/index_body.tpl yi nerden bulucaz???
elinizde bir ftp adresi varsa yani forumunuz hazır forum değilse ftpnize gireceksiniz orada zaten vardır templates şeklinde bir klasör...
FORUMUNUZ HAZIR FORUM İSE FTP BAĞLANTISI YOK DEMEKTİR VE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPAMAZSINIZ DOSYALARDA...
sadece bazı kodlar var onları forum açıklamalarına ekleyerek modifiye yapabilirsiniz.. bu kodları forum içinde arama yaparak bulabilirsiniz...
FORUMUNUZ HAZIR FORUM İSE FTP BAĞLANTISI YOK DEMEKTİR VE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPAMAZSINIZ DOSYALARDA...
sadece bazı kodlar var onları forum açıklamalarına ekleyerek modifiye yapabilirsiniz.. bu kodları forum içinde arama yaparak bulabilirsiniz...
Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..
NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez
beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir