bütün üyelerin ip numarası aynı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bütün üyelerin ip numarası aynı
Merhaba, forumda bütün üyelerin ip numarası aynı görünüyor. Neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?
Teşekkürler
Teşekkürler
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: bütün üyelerin ip numarası aynı
Belki sizin forumunuza kurduğunuz herhangi bir moddan ötürü bir tür çakışma yaşanıyor olabilir,,,denizyıldızı yazdı:Merhaba, forumda bütün üyelerin ip numarası aynı görünüyor. Neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?
Teşekkürler
Şayet herhangi ir mod kurmadıysanız forum versiyonunuz düşük ise gerekli güncellemeleri yapmalısınız,,,
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ben sadece her ihtimali göz önünde bulundurdum. Bir kaç üyenin ip numarasının aynı olması durumunda benim söylediğim ihtimal olabilir. Bir kaç arkadaş aynı kafeden bağlanıyordur ve bu arkadaş grubu aynı kafeden senin siteye üye olmuş olabilirler dedim.denizyıldızı yazdı:Bu söylediğin sana göre mantıklı herhalde Militarist. Yazmış olmak için yazmışsın, sağol
Teşekkür ederim Crowser, aylardır ip numaralarımız aynı görünüyor. İnşallah düzelir.
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Mukaddes bir ihtilâl...
Evet bu versiyon düşük hemen forumunu 2.0.21 e yükseltmen gerekiyor ayrıca profil kısmına gerçek site adresini yazarsan daha iyi olur çünki biz moderatörler yada diğer arkadaşlar bir takım sorunlarda kişinin sitesini incelememiz gerekebilyor.denizyıldızı yazdı:Foruma bir şey kurmadım. Yeni eklediğim tek şey google reklamları.
Forumda altta Powered by phpBB 2.0.17 © 2001 yazıyor, bu versiyon düşük mü?
Forumunu 2.0.21 e yükseltmek içinde ilk önce
2.0.18 e sonra
2.0.19 a sonra
2.0.21 ye ve en son olarakda
2.0.21 e yükselteceksin yani tüm bu işlkemleri kademeli olarak yapmalısın
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba,
Öncelikle forum sitenizi phpBB son sürüm (2.0.21) yükseltin. Bu paketi Yüklemeler sayfamızdan indirebilirsiniz. Güncelleme yapmak içinse sitemizde gerekli güncellemeler mevcut.
remote_addr olayına gelince;
phpBB dosyalarınızın olduğu ana dizindeki common.php dosyasını açın
Bu satırı bulun:
Buradaki kodlar sitenize bağlanan ip numaralarını oluşturur.Bu kodu hosting firmanızın söylediğine göre, şu şekilde değiştirmelisiniz:
Fakat bu değişiklikler güvenli olmayabilir.Kısacası problem hosting firmanızdan kaynaklanıyor.Sizin bunları değiştirmeniz yerine hosting firmanız kendisi çözüm bulursa daha mantıklı olacaktır.Çünkü şu an phpBB yazılımı kullanan bir çok site var ve kimsenin böyle bir şikayeti yok. Tamamen sistemle ilgili bir problem.
- ESQARE
Öncelikle forum sitenizi phpBB son sürüm (2.0.21) yükseltin. Bu paketi Yüklemeler sayfamızdan indirebilirsiniz. Güncelleme yapmak içinse sitemizde gerekli güncellemeler mevcut.
remote_addr olayına gelince;
phpBB dosyalarınızın olduğu ana dizindeki common.php dosyasını açın
Bu satırı bulun:
Kod: Tümünü seç
$client_ip = ( !empty($HTTP_SERVER_VARS['REMOTE_ADDR']) ) ? $HTTP_SERVER_VARS['REMOTE_ADDR'] : ( ( !empty($HTTP_ENV_VARS['REMOTE_ADDR']) ) ? $HTTP_ENV_VARS['REMOTE_ADDR'] : getenv('REMOTE_ADDR') );
Kod: Tümünü seç
$client_ip = ( !empty($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_REMOTE_ADDR']) ) ? $HTTP_SERVER_VARS['HTTP_REMOTE_ADDR'] : ( ( !empty($HTTP_ENV_VARS['HTTP_REMOTE_ADDR']) ) ? $HTTP_ENV_VARS['HTTP_REMOTE_ADDR'] : getenv('HTTP_REMOTE_ADDR') );
- ESQARE

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir