Google ile ilgili soru

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
nuhsalih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Google ile ilgili soru

Mesaj gönderen nuhsalih »

selamın aleyküm sevgili arkadaşlar ben sitemi google indexlemek istiyorum bunu nasıl yapacagımı bana anlatırsanız sevirinirim
www.islamday.info İslam Bilgi Paylaşım Platformu Destek için Üye olun
http://www.islamday.info
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

kardeş bu konu hakkında bir çok anlatım var gerek bu sitede gerekse başka sitelerde araştırırsan bulabilirsin ben bu konuda makale türü bişi yazdım bu sitemizde kullanıcı adımla araştırsan burada biraz bilgi edinebilirsin takıldığın yer olursa ilgilenirim
Dark_Devil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dark_Devil »

www.google.com.tr/addurl
Adresinden ekleyebilirsin . Ama Page rank Almak İstoyrsan Siki Calisman Lazim olucak :) Forum Ne KAdar İyi olursa google search lerde yukarilarda olursun ...
Kirilmayacak Program , Cozulmeyecek Pass Yoktur ... | http://www.senoltemur.com
Kullanıcı avatarı
BaRCeLoNa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen BaRCeLoNa »

Google a siteni sen indexletmiosun google senin siteni kendisi indexliyo ...

Google bot modunu kur sitene veya sitende kuruluysa sadece güncel google bot ip numaralarını takip et googleın spiderları sitene gelecek ve sitende ne yazılıysa onları alıp google a götürecek sonra senin sitende olan bi başlıkla alakalı herhangi bi yazıyı birisi google a yazdığında senin sitende diğer siteler arasında yeralcak .. Burda bişeye dikkat etmen gerekli '' Meta tag '' dediğimiz olaya dikkat et yani ; siten diyelimki otomobiller le alakalı meta tag kısmında description : bölümüne 3 kelimeden oluşan bişey yaz otomobille alakalı bu yazı senin sitende Explorer pencere cubuğunda yer alcak Örnek vereim : phpbb turkey sitesi ana sayfasındayken yukarda çubukta phpBB Türkçe Destek yazısını görürsün kişi google dan phpbb destek yazdığında ilk veya ilk çıkacak sitelerden birisidir ...
ve ikincisi : http://www.forumuni.com
:)

Özelden Mesaj Atmayın Cevaplamam ...
TimeLord
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen TimeLord »

ya arkadaslar bısı sorucam

bende google bot kurulu ama sıteme hıc ugramıyor.

yanlız bı mod kurdum zıyaretcıler konu ıcerıgı goremıyor acaba bundan dolayı oabılırmı
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

gizli mesaj modu kurdugunuzda google siteyi rahat gezemiyor....bende de kurulu idi ama artık kullanmıyorum...
TimeLord
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen TimeLord »

osaman sıteyı uyelı yapmayalım zıyaretcılı yapalım :lol:

nasıl engellıcez zıyaretcılerın konualrı gormemesını osaman
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

yav napacaksın üyeyi,boşver :D bak bende 4000 üye var şuan neye yarıyor ki.üyenin bi anlamı yok yani artık.önemli olan hit.ayrıca forum izinlerinden okumayı misafirlere kapatıp,okumalarını engelliyorlar genelde.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir