Arkadas(Site ıcı Mesajlasma ) / Resim Mod'u..

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
InnoCent
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadas(Site ıcı Mesajlasma ) / Resim Mod'u..

Mesaj gönderen InnoCent »

Mrb Arkadaslar Aranizda Yeniyim.. Bi Mod Ariorum..!!

Site ici Mesajlasma Arkadaslık Resim gaLerisi v.s bunların Hepsin bi ara olan bi mod warmı arkadasLar ?Mesala Kullanıcı Profiline tıkladıgında Pop-up bi sayfa acilcak we orda Uyenın kişisel bilgileri we Resmi bulunan bi Mod warmi ?yada yapilabilirmi ?

Yada Editlenebilir mi bi kac Mod ?Eminim Olursa harika bisey Olur..!Arkadaslık / Album we sitenın Orjinel Mesajlasma Modlari Editlenerek yapilir sanırım..

Demo ;

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Napster
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Napster »

Site içi mesajlaşma için Fully Integrated Shoutbox modunu kullanabilirsin. Kişisel resim galerisi içinde Full Album Pack modunu kullanabilirsin. Bu modlar aradığın modlar. Umarım işine yarar.
phpBB Fanlarının Buluşma Noktası
http://phpbbfan.ph.funpic.de
InnoCent
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadasım cok tsk Ederım Ama benım tam olarak demeı ıstedıgım senın werdıgın modların hepsinin bi arada olmasi..!Yane Hem site ici mesajlasma hem Resım galerisi ..bi ara olan güsel Mod...Resımde göstedıgım gibi
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Benim o resimde gördüğüm şey editlenmiş vede bazı modlar eklenmiş bir view profil.tpl dosyası. Bak bu istediklerinin hepsi bir mod içinde yok (belki vardır ama nereden bulacaz)

Ancak san tüm bunların albüm - arkadaşlık - site iç mesajlaşma sistemlerinin krulu olduğu phpBB Plus XL isimli bir premod bulunuyor sen en iyisi onu ara bul ve download et, ayrıca o premodu yapanların sitesi kapalı olduğundan yardımcı olamayacağım :cry:
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
InnoCent
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hemen phpBB Plus XL Bulamaya caliscam..sanırım Bi phpbb Mod'u bu ?

bu arada sadece merak ettıgım icin soruyorum..

http://www.anatolianrock.com/forum.htm

bu Forum phpbb tabanli deilmi ?
InnoCent
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

BuLamadım :cry:
InnoCent
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yardım Lüfen.. :cry: