domain ismi değişti Google nasıl indexler

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

domain ismi değişti Google nasıl indexler

Mesaj gönderen er-13 »

Arkadaşlar domain adımı değiştirdim sitemi googleye kayıt yaptırdıydım devamlı indexliyordu şimdi ismini değiştirdim tekrar sıfırdan mı yapacağım bu indexleme işlemlerini kolayı vardır inşallah teşekkürler...
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

domain degiştiyse tabiki tekrar yapacaksınız :)
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

öyle valla baya bi düşündüm bi kurtuluşu olur mu die ama aklıma hiç biş igelmedi bende siliverdim ama şundan korkuyorum eski domain adında açtığım konular google de indexlendi şimdi ise yeni domain de indexlenecek google beni bilgi hırsızı olarak nitelendirir mi acaba :?:
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

google indexlemeleri domaine göre yapar.sonuçta yeni buldugum her domaini takibe alıp,domaine ait siteyi indexler.sizi hırsız yerine koyacak mı bilmem ama böyle bişey saçma olur.sitenisinin domaini banlanıp da yeni domain alan ve yoluna devam eden bisürü site var.üstelik bunların içerisinde çok ünlü siteler de var.şuanki mp3 sitelerininin biçogu banlı ama yeni domain alıp devam ediyorlar yollarına.ve google dan şikayetci olduklarını hiç duymadım :D

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir