Mod Yazarlarına Fikirler

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
wdp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mod Yazarlarına Fikirler

Mesaj gönderen wdp »

phpbb de buzaman kadar yapılmamaış ama bnce olması gerekn modları yazacağım bu başlığa...

belki mod yazarlarından olur ve bize bu modları hazırlarlar... ;)

bir çok sitedeki en büyük sıkıntılardan biri mesaj yazmayıp sadece ifade gönderen üyelerdir.üyeler ardarda 10tane gülücük koyup gönderirler. şu anda bunu engelleyen bir mod yok. üyelerin mesaj yazmayıp sadece smile koyup göndermelerini engelleyen bir mod yok malesef. bu tarz birşey yapılmalı bnce.üye sadece smile koyunca uyarı çıkmalı ve yanında bişeylerde yazması gerektiğini söylemeli.

üyelerin siteye enson ne zmn girdiğini gösteren bir mod war. ama son 10 giriş kayıt tarihini gösteren bir mod yazılmadı malesef. acp den son kaç girişin kayıt tutulacağı hesaplanabilmeli ve bu bilgileri bnce sadece adminler görebilmeli.

avatarı otomatik ölçeklendirme ile ilgili 2 mod war. bunlardan biri 2.17 den itibaren çalışmaz oldu. diğeri ise avatarı otomatik küçültüyor fakat başka bir klasöre atıyor. haliyle ******* kullanıcı menüsü gibi modlar kullandığınızda küçültülmemiş hali görünüyor. resmi başka bir klasöre atmayan bir avatar ölçülendirme modu yazılabilinirse gzl olur bnce.

arama motorları için en önmlli şeylerden biri metataglardır. mesela bnce admin panelinden istenilirse her başlığa özel metatag ayarlanabilmeli. başlık numarasını girip ona özel metatag koymalıyız. eğer koymazsak otomatikmen overallheader daki gelmeli.

albüm kullanan siteler içn gerekli bir mod bnce. üyelerimiz kişisel galerilerine koydukları bir resmi aynı zamanda avatarları yapabilmeliler. mesela bir resmi ekledikten sonra altında "avatar yap" gibi bir link çıkmalı ve oraya tıklayınca resmin küçük hali avatarına dönüşmeli. böyle bir modda yok malesef.

sms duyurularınında yayılmasıyla beraber websitelerinde de üyelerin sms numaraları toplanmaya başladı. ufak bir form alanı düşünün. sms numarası veya email adresi yazılacak oraya. formu doldurup göndere basınca veritabanına kaydedecek. üyeler ikinci defa aynı sms numaralarını veya mail adreslerini yazarlarsa sistem "veritabanımızda kytlı" diye hata verecek....

bu dediklerimi araştırdım ama bulamadım daha öncede yapılmadığını düşünyorum.
aramızdaki mod yazarları bu bahsettiğim phpbb özellklerini yapabilirlerse gerçekten bnm gibi birçok phpbb kullanıcısının çok işine yarayacaktır diye düşünoyrum.

aklıma geldikçe başlığa mod fikirleri yazacağım.inşllh yukarıdaki modlarla ilgilenip bize bu özllkleri sağabilen olur ;)

(hazırlanan mod olursa buraya yazacağım )

[yöneticiler mümkünse başlığı sabitleyebilirmi?bnm gibi mod fikirleri verenler olacaktır diye düşünüyorum]
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mod Yazarlarına Fikirler

Mesaj gönderen hackxien »

wdp yazdı: 3. cinsiyete göre default avatar :
üyeler profilllerinden "erkek" i seçerlerse default avatarı 1.jpg, "bayan" ı seçerlerse 2.jpg olmalı. bu mod da yok malesef
Bende bundan istiyom olursa..:)
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

1. mod vardı burda biyerlerde , araştır istersen .
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

cinsiyete göre default avatar modunu ben yapmaya talibim.bugünden itibaren baslıcam.inşallah basarılı olurum :) ne zamandır aklımdaydı zaten.bi bakalım.saol bu başlığı açman iyi olmus
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Bu modların % 80i daha önce yapıldığı için var.Tek tek başlık açıp sorarsanız yardımcı olunur.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
wdp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wdp »

hayır yok.

çok aradık; phpbb ye baktık,phpbbhacks e baktık, diğer mod sitelerine baktık, hiçbirinde yok...

rica etsem var dediklerinizi gösterebilirmsnz :!: :?:
Kullanıcı avatarı
wdp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wdp »

Mirach yazdı:1. mod vardı burda biyerlerde , araştır istersen .

o senin dediğin x tane smile koymayı engelliyor.

bnm bahsetttiğim öyle bir mod değil... bahsettiğim gibi bir mod yok ...
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

hyr yanlış hatırlamıyorsam , böyle bir mod paylaşmıştık .. mod istek ya da final mod forumlarında olması gerekiyor.. tartışmasını yapıp minimum reply post la bunu halledebileceğimizi konuşmuştuk sanırım ..
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
wdp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wdp »

Mirach tekrar genel bir arama yaptım ama yine bulamadım...

walla herkes bu modlar war diyor ama kimse bulamyr... yazmadan önce araştırdık . birçok yere baktım yok % 90
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir