birkaç modun gelişmişi lazım bakabilir misiniz?

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
lord-volkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

birkaç modun gelişmişi lazım bakabilir misiniz?

Mesaj gönderen lord-volkan »

arkadaşlar modların tam adlarını bilmiyorum yaptıkları işleri sölim ve ek olarak neler yapmasını istedimi :D
foruma baya bi baktım ama göremedim varsa affola

ardarda iki mesaj atamamayı sağlayan bir mod var bu modun senden sonra bir mesaj atılmışsa bu seferde editlemeyi engellemesi gibi bişi yapılabilir mi veya ayrı bi mod olarak.....

moderatörlerin admin mesajını silmesini engelleyen bi mod var
bu mod bunu deneyen eziklerin isimlerini bi liste yapsa hangi mesajı silmeye çalıştıklarıyla beraber :D

birde ayrı bir mod mesela bende +16 korku bölümü var diyelim o bölüme 14 yaşında biri giremesin mesela

siteye kayıt yapılırken benim belirlediğim uzantıda e-mail adresini kabul etmesin

üye avatarı ve imzası eklendiğinde veya değiştirildiğinde admin veya moderatör onayı beklesin

birde bi arki daha istemiş bunu bende yazayım bi zararı olmas heralde cinsiyete göre foruma giriş izni düzenleyebileyim.
msl güzellik die bi konu açıp oraya sadece bayan üyelerin girişini sağlasak :D

birde bu sitedeki gibi bir cinsiyet modülü varsa linkini verebilirmisiniz
ben bir cinsiyet modülü buldum ama demo yok nasıl bişi bilmiyorum ben burdaki gibi icon şeklinde olsun istiyorum :)))

birede link eklemenin kısa yolu var sanırım ama modun adını bilmiyorum.
url tuşuna basınca yeni bi pencere açılıyor içersinde varsayılan olarak http:// yazan o yeni kutuya adresi yazıp tamam dedik mi kendisi bize aşşağıda kodu yazıyor.

arkadaşlar bunlar yapılabilecek şeyler heralde hepsi yardım ederseniz çok memnun olcam.
şimdiden herkese tşk ederim :D
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

masallah bu marketden alis verise benzemis :wink: her konu icin ayri baslik acikmis olsan daha saglikli yardim alacagini tahmin ediyorum
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
lord-volkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lord-volkan »

formu şişirmemek için böle yapmıştım ama ölede deneriz bi süre cvp alamazsak :D
sağol ilgin için...
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön