diğer yöneticiler gerçek yöneticiyi silemesin

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

diğer yöneticiler gerçek yöneticiyi silemesin

Mesaj gönderen genç14 »

aradaşlar ben forumda sonradan yönetici(admin) statüsünü geçmiş arkadaşların gerçek yöneticiyi silememesi için bir eklenti arıyorum..yani gerçek yöneticiyi ne silebilsin ne de onun statüsü ile oynayabilsin.. http://www.phpbbhacks.com/download/3463 gibi eklenti buldum ama forumun sürümü ile uyuşmuyor herhaldeki orada değiştirilmesi istenen kod forumdaki gerekli dosyada bulunmuyor.. forum sürümüm : 2.0.21
Kullanıcı avatarı
cerkiner
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cerkiner »

sana junior admini öneririm.
direkt olaraqk admin yapmassın sadece admin özel rütbesini veririn ve bu modu kullanarakbütün modülleri kullanmasına izin verirsin :D
Böylece admin paneline girer bütün özellikleri kullanabilir ve admin rütbeli olur
AMA
seni silmeye kalktığında gerçek admini ayarlarıyla oynıyamassınız die hata alır :D
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen genç14 »

tmm dostum bu eklentiyi kurdum foruma dediklerini yapmak neleri seçmem lazım?
Kullanıcı avatarı
cerkiner
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cerkiner »

yönetim panelinde
kullanıcı yönetiminin oralarda Junior Admin (Küçük Admin) var ona tıkla

admin veya mod yapmak istediğin kişinin nickinın hizasındaki edit molüles tuşuna tıkla

ordan kullanıcının görmesini istediğin paneli ayarla (admin yapıcaksan tümünü seç )
en üstte büyük bi boşluk olcak oraya onun görmesini istediğin bişey yaz ( bu sitede ikindi admin olarak görev alıyorsunuz fln ) ve o boşluğun üstündeki yere tik koy .
en altta onayla (yani gönder veya ne varsa bas ) tamamdır o kullanıcıda yönetim paneline girebilir ve sadece senin işaretlediğin bölümleri görebilir seni silemez (bunu denemiştim) ama rütbeni değiştirir mi bilmiyorum ( denemedim )
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen genç14 »

rütbe işi de kötü :? :? :? :? :?
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir