phpBB Security 1.0.3 güvenlik kontrol panel hatası

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
HEYTBE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpBB Security 1.0.3 güvenlik kontrol panel hatası

Mesaj gönderen HEYTBE »

hocam şimdi kişi üye olurken Güvenlik kontrol paneli bilgilerini(orası bom boş tabi) dolduruyor sonra gönder diyip üye oluyor.. siteye login olduğun da

Üzgünüz, hesaplara güvenlik soruları eklediğimizden beri bu sizin ilk ziyaretiniz. Yapmanız gereken sadece profilinize gitmek ve bir soru ile cevap ekleyerek profilinizi güncellemek. Teşekkürler!

Profilinize gitmek için buraya tıklayın.
bu çıkıyor bu normal bişemi yoksa olmaması gereken bişemi..tabi ordaki güvenlik bilgisini tekrar doldurduğunda sitede gezebiliyor...

şimdiden teşekkür ederim...
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kara Murat »

Evet normalde olması gereken odur..Herhangi bir sorun yok yani
HEYTBE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HEYTBE »

hayır dostum senin sitende öyle değil mesala [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
aynen böyle..

ama benim sitede kayıt olurken oralar hep boş sen dolduruyorsun.. sonra login oluyon tekrar dolduruyorsun. sonrada sitede geziyorsun.

sizce nerde bi hata yaptım bilmiyorum lütfen yardım edin..
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kara Murat »

phpBB Security eklendikten sonra foruma önceden kayıt olan kullanıcılar için Üzgünüz, hesaplara güvenlik soruları eklediğimizden beri bu sizin ilk ziyaretiniz. Yapmanız gereken sadece profilinize gitmek ve bir soru ile cevap ekleyerek profilinizi güncellemek. Teşekkürler! yani anlayacagın sonradan kayıt olanlar için böyle bişey yok..Dikkat ettiysen giriş yaptıgın hesaplar foruma önceden üye olan kişilerdir..
HEYTBE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HEYTBE »

hayır arkadaşım aynı sorunu yeni gelen üyeye de veriyor..

ben onu anlatmak istiyorum zaten..bi yerde bi hata yaptım ama nerde bilmiyorum..
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir