uzmanlık :)şifre unutulduğunda gönderilen şifre değişmesin??

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
ar-ge
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

uzmanlık :)şifre unutulduğunda gönderilen şifre değişmesin??

Mesaj gönderen ar-ge »

selam arkadaşlar. benim istediğim şey eğer üyelerden birisi şifresini unutursa ve şifremi unuttum diye kendi mailine şifresini yollamak isterse şifresi yeniden yapılandırılıp gönderilmesin yani aynen eski kendi koyduğu şifresi mail adresine gitsin bunu nasıl ayarlayabilirim
Kullanıcı avatarı
Militarist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Militarist »

Bunun olması mümkün değidlir. Çünkü şifreler çok güvenli bir şekilde saklanmaktadır. Yani şifreyi sahibinden başkası bulamaz. Bu yüzden de kullanıcıya yeni bir şifre vermekten başka yol yoktur.
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: uzmanlık :)şifre unutulduğunda gönderilen şifre değişmes

Mesaj gönderen Dn_35 »

ar-ge yazdı:selam arkadaşlar. benim istediğim şey eğer üyelerden birisi şifresini unutursa ve şifremi unuttum diye kendi mailine şifresini yollamak isterse şifresi yeniden yapılandırılıp gönderilmesin yani aynen eski kendi koyduğu şifresi mail adresine gitsin bunu nasıl ayarlayabilirim
Bu ne mantıktır, genelde üye olduğu her sitede aynı şifreyi kullanan bir kişinin mail adresini hackleyip şifresini ögrenip başka sitelerde onun adına online olmakmı?

Böyle düşünmüyorsundur inşallah, birilerine yol açtırmayın.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir