2 eklenti isteği

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

2 eklenti isteği

Mesaj gönderen genç14 »

arkadaşlar ben forumun en üstündeki logonun uzantısını değiştirmek istiyorum yani gif olmasın .jpg olsun..bir de foruma üye olmamış ziyaretçilerin kayıt olmasını kolaylaştırmak için kayıt ol butonu nasıl koyabilirim foruma yani o butona tıklayan kayıt sayfasına yönlendirilsin süslü püslü birşey olsun :D :D :D :D çok teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

birinci dediğini tema klasörünün içindeki overall_header.tpl de değiştirebilirsin

2. isteginide nereye koycan onu belirtirsen yardımcı olabiliriz tam anlamadım da sitenide yazmamışsın bakalım portal filan varmı :D
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen genç14 »

yok arkadaşım portal falan değil normal phpbb forum..bizim isteğimiz üye olmak isteyenlerin gözüne üye ol butonu hemen çarpsın sağ üst köşede küçücük Kayıt yazısı yetersiz o yüzden...
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen genç14 »

vbulletindeki gibi giriş yapmamış veya kayıt olmamış kişilerin internet tarayıcısındaki adres kısmının altında çıkan üye olun eklentisi gibi birşey yok mu ?
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

genç14 yazdı:yok arkadaşım portal falan değil normal phpbb forum..bizim isteğimiz üye olmak isteyenlerin gözüne üye ol butonu hemen çarpsın sağ üst köşede küçücük Kayıt yazısı yetersiz o yüzden...
http://phpbbturkey.com/viewtopic.php?t= ... yaz%FDs%FD

son yazdıgında site içinde vardı sanırım biraz araman gerekçek
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 2 eklenti isteği

Mesaj gönderen kelkirpi »

genç14 yazdı:arkadaşlar ben forumun en üstündeki logonun uzantısını değiştirmek istiyorum yani gif olmasın .jpg olsun..bir de foruma üye olmamış ziyaretçilerin kayıt olmasını kolaylaştırmak için kayıt ol butonu nasıl koyabilirim foruma yani o butona tıklayan kayıt sayfasına yönlendirilsin süslü püslü birşey olsun :D :D :D :D çok teşekkürler..
FTP ile /templates/subSilver/images/ klasörüne girip icon_mini_register.gif resim dosyasını bul ve kendi yaptığım bu ikonu [ resmi görüntülemek için tıklayın ] (eğer beğendiysen tabi) aynı ismi vererek oraya koy..
Böylece siteye girenler normal kayıt butonu olan bunun [ resmi görüntülemek için tıklayın ] yerine, yanıp sönen bu [ resmi görüntülemek için tıklayın ] butonu daha kolay göreceklerdir.

Tabi ben bunu subsilver temaya göre anlattım. Senin teman subsilver değilse ve ikonun en azından ebatı aynıysa yine de kullanabilirsin.
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen genç14 »

megaplatform ve kelkirpi arkadaşlar ikinizede teşekkür ediyorum yardımlarınız için..dediklerini yaptım istediğim oldu...teşekürler..
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir