ben sitede profile avart yüklemek istediğimde bu sorunla la karşı karşıyayım kimse profiline avart yükleyemiyor sitenizde araştırdım bulamadım acaba nerde yanlış yaptım bir yardımcı olurmusunuz sorun sunlar
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/2668028544550ddbf8c318.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpU5PGwW' to './images/avatars/2668028544550ddbf8c318.gif' in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 554
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 556
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 557
lütfen bir yardım edin
images/avatar/ klasörünün CHMOD ayarını 777 yapın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir