phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
boyners
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen boyners »

ben sitede profile avart yüklemek istediğimde bu sorunla la karşı karşıyayım kimse profiline avart yükleyemiyor sitenizde araştırdım bulamadım acaba nerde yanlış yaptım bir yardımcı olurmusunuz sorun sunlar

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/2668028544550ddbf8c318.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpU5PGwW' to './images/avatars/2668028544550ddbf8c318.gif' in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 554

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 556

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/benimist/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 557

lütfen bir yardım edin
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

başlık hatalı.yardım etmemem lazım ama neyse. chmod ayarlarını yap
Kullanıcı avatarı
boyners
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen boyners »

başlık için özür dilerim ama buraya açılıyor sanıyordum tekrar özür dilerim bu cmd ayarlarını hangisinde yapmam gerek bir bilgi alma şansım varmı
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

images/avatar/ klasörünün CHMOD ayarını 777 yapın.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
boyners
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen boyners »

ESQARE yazdı:images/avatar/ klasörünün CHMOD ayarını 777 yapın.

çok teşekkür ederim suan çalışıyor tşk ederim
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir