beyler bayanlar şimdi sitede adamın tek bir mesajı yok ama sabahtan akşama kadar kızlarla muahbbet ediyor reklamını yapıyor pm den diğer kullanıcılara reklam yapıyor pmden konuşmaya çalışıyor e benimde vize haftam uğraşamıyorum pek ama mesela bir sınırlama getirilecek forumda 15 den az mesajı bulunanlar yada 20 işte( mesaj sayısı değiştirilebilir olacak) shutbox ve pm özel mesajı kullanamasın.yani demek istediğim şu şekilde
if{
ms>25 { pm=true; soutbox=true} //ms:mesaj sayısı
else
{pm=false;shoutbox=false}
}
ama işte bunu php de nasıl yazıcaz nereye yapıştırcaz v.b
şeklinde gibi bu arada buda benim ilk mod denemem olsun
not:sakın biyere yapıştırmayın örnek gösterme açısından yazdım.sonra forumum çöktü ben anlamam
mirach ben yukarda verdiğin modu kurdum ama çalışmıyor yapamadım sql sorgusunuda yaptım ama olmuyor yönetici panelinden giriyorum mesaj limitini 10 yapıyorum başka mesaj limiti 5 olan birinden pm atıyorum gidiyor hata mesajı felan çıkmıyor ne yapmam lazım
her inişin bir çıkışı,her gecenin bir sabahı mutlaka vardır....
arkadaşım şimdi yönetim panelinden limiti 15 yapıyorum.bir arkadaşım panodaki mesaj sayısı 5. ondan bana pm atmasını istedim geldi benim mesaj sayımda 8. ben ona atıyorum o da gidiyor. ben derken başka bir kullanıcı adıyla giriyorum moderatör ya da admin olarak değil normal kullanıcı olarak
edit: hocam ilgin için teşekkür ederim ben bu oluşturmuş olduğum sql tablosunu clear tables ile mi kaldırcam phpmyadminden kaldıramaz mıyım
sağol arkadaşım güzel oldu koydum siteye uyarıyıda yazdım en başa oradaki 5 i 10 yaptım güzel oldu teşekkürler birde şu pm ye sınır koyma işini halledebilrsek güzel olacak olmadı pm yi kapatıcam
özel mesaj icinse, privmsg.php nin icine altta yazdıgım gibi end session management altına..
ben mod ve adminleri bu uygulamadan haric tutmustum 5 mesaj atmayan özel mesaj kullanamaz.. aşağıda.. belli sayıda yazdım ki abur cubur yazmasınlar diye..
//
// End session management
//
// Actions - kısıtıları-
if ($userdata['user_posts'] < 5 && $userdata['user_level'] != ADMIN && $userdata['user_level'] != MOD)
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, "Özür dileriz bu ekran -belli sayıda- mesaj atan kullanıcılarımıza açıktır.");
}
mehmett yazdı:mirach ben yukarda verdiğin modu kurdum ama çalışmıyor yapamadım sql sorgusunuda yaptım ama olmuyor yönetici panelinden giriyorum mesaj limitini 10 yapıyorum başka mesaj limiti 5 olan birinden pm atıyorum gidiyor hata mesajı felan çıkmıyor ne yapmam lazım
böyle kocaman modları kurmanızı tavsiye etmem zaten, bu modlar x kullanıcısı 3 mesaj atarsa öm atsın y kullanıcıs 8 mesaj atarsa öm atsın vs gibi detayları getirmekle beraber bir foruma kurdugunuz her mod aynı zamanda yük getirmektedir.. üstte verdigim sekliyle her kullanıcıya 3-5 mesaj atmadan özel mesaj yazdırmayın gitsin tek satırda, ne sqle gerek var ne de öyle her kullanıcı icin gereksiz detaylarla ugrasmaya.
hocam çok teşekkür ederim eline sağlık tam istediğim gibi oldu.moderatör arkadaşlar konuyu mod duyuruları kısmına alırlarsa diğer arkadaşlarımızda bu konudan faydalanır görüşündeyim. belki yeri değil ama bende bu php yi öğrenmek istiyorum elimde kaynak yok ama c bilgim var orta derecede,ama her ne kadar benzesede farklı bir dil php nerden kaynak edinebilirim bi bilginiz var mı acaba?