Arkadaşlar içinde aşağıdaki özellikleri olan premod arıyorum acaba war mı ?
(perzemo,vistaBB,megaBB,plus hariş)
Özellikler:
repulatin modu
iletişim sayfası
ban listesi
chat
portal
hızlı cevap
en katif 10 üye
renkli gruplar
cinsiyet bolumu
ve son olarak eklenti bolumu
Bir Premod İstek
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bir Premod İstek
ARKADAŞLAR ARTIK YENİ NİCK'İMLE ARANIZDAYIM >>> yeniturkBB
http://www.phpbbturkey.com/viewforum.php?f=5
şurdakilere bak istersen.
şurdakilere bak istersen.
arkadaşım y-akusha yı deneyebilirsin(galiba link yasaklı) ama chat bölümü yok, allergy i dene ondada baya bi mod var yazdıklarındanda var ama hepsi hiçbirinde yok galiba, orion die bişey var ama türkçeleştirmesi eski sürüm için var yeni sürüm için yok, bide quezza die bişey gördüm sayfalarına bak .com lu ama onunda türkçe destek bölümü can çekişiyor... valla bildiklerim bu kadar o yazdıklarını en iyi karşılayan plus ama oda çok yavaş ve güncellenmiyor neredeyse hiç...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aslında benm ustası oldugum perzemo var ama turkce diilpikachu yazdı:arkadaşım y-akusha yı deneyebilirsin(galiba link yasaklı) ama chat bölümü yok, allergy i dene ondada baya bi mod var yazdıklarındanda var ama hepsi hiçbirinde yok galiba, orion die bişey var ama türkçeleştirmesi eski sürüm için var yeni sürüm için yok, bide quezza die bişey gördüm sayfalarına bak .com lu ama onunda türkçe destek bölümü can çekişiyor... valla bildiklerim bu kadar o yazdıklarını en iyi karşılayan plus ama oda çok yavaş ve güncellenmiyor neredeyse hiç...

ARKADAŞLAR ARTIK YENİ NİCK'İMLE ARANIZDAYIM >>> yeniturkBB
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir